Tinctură de echinacea dacia plant

Dacia Plant S.R.L.
14,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dacia Plant S.R.L.

Descriere

Compoziţie: Echinacea herba - Echinacea 20 g şi alcool etilic 70% v/v pentru 100 g soluţie.

Acţiune:Tinctura  destinata suplimentării dietei pentru efectele: de imunostimulare nespecifică, antiinflamatorie, antivirală , herpes simplex şi virus gripal, antiseptică, antitumorală, antioxidantă, cicatrizant-reepitelzantă , piele sanatoasa, imunodepresiv, antiinfectios.

Recomandări: asigurarea aportului de substanţe bioactive în dieta zilnică pentru efecte benefice în: infecţii acute sau cronice ale căilor respiratorii (angină, faringite, bronşite, laringite etc.); profilactic în perioadele cu risc de apariţie a infecţiilor gripale; herpes recidivant cu episoade de erupţii cutaneo-mucoase frecvente; infecţii ale tractului urinar, procese inflamatorii din sfera uro-genitală; imunodepresie post chimio- sau radio-terapie; infecţii cutanate bacteriene (în deosebi cele streptococice), psoriazis,  tonic general,  varicelă; osteomielită în asociere cu antibioterapie.

Contraindicaţii: copii sub 5 ani; în sarcină şi perioada de alăptare; SIDA, TBC, scleroza multiplă.

Precauţii: Lupus eritematos sistemic, poliartrită reumatoidă, leucemii, boli limfoproliferative, numai la recomandarea medicului. Nu este recomandabil ca administrarea produsului să depăşească o durată mai mare de 6-8 săptămâni.La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau

a farmacistului.

Mod de administrare: Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.Adulţi: 20 - 30 de picături de 3 ori pe zi, diluate în 50 ml apă fiartă şi răcită.Copii între 12 - 16 ani: 10 picături de 3 ori pe zi diluate în 50 ml apă fiartă şi răcită.Copii între 5 - 12 ani: 5 picături de 3 ori pe zi diluate în 50 ml apă fiartă şi răcită (doză corespunzătoare unei fracţiuni de aprox. ¼ din doza adultului raportată la vârsta şi greutatea corporală a copilului). După diluare, concentraţia de alcool scade la un nivel de concentraţie homeopatică şi nu comportă contraindicaţii legate de toxicitatea acestuia.

Formă de prezentare: flacoane de sticlă de 50 ml.

Producator; Dacia Plant