Echinacea forte

Dacia Plant S.R.L.
27,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dacia Plant S.R.L.

Descriere

Ddescriere:Echinaceea este o planta recunoscuta pentru efectele sale imunostimulatoare extrem de puternice, fapt care o recomanda in tratarea unei game impresionante de afectiuni si tulburari de la guturai , gripa, infectii respiratorii acute si cronice, pana la reumatism infectios, dermatoze rebele si diferite forme de cancer. In medicina indienilor americani aceasta planta era creditata si cu alte efecte de purificare a sangelui, de detoxifiere a intregului organism, iar extern de vindecarea rapida a ranilor si de impiedicare a cangrenei. Desi tinctura este forma de administrare cel mai frecvent utilizata, planta luata sub forma de pulbere are adesea efecte mai puternice, inclusiv in afectiunile grave, cum ar fii boala canceroasa, leucemia, tumorile benigne.

Efecte:Antiviral, imunostimulent puternic, antibiotic, bacteriostatic prin inhibarea hialunoridazei, diaforeic, depurativ, analgezic, antiotoxic.

Recomandat in:Amigdalita, traheita, laringita, faringita, guturai, bronsita, pneumonie, gripa, infectii respiratorii in faza acuta, profilaxia bolii canceroase, boli ganglionare, infectii cu stafilococ auriu, reumatism infectios, eczeme infectioase, herpes, hepatita virala A, B, C, D.

Administrare: Pentru adulti si copii peste 14 ani: de 3-4 ori pe zi câte 1-2 comprimate. Pentru copii intre 5 si 14 ani: de 3 ori pe zi câte ½-1 comprimat. Pentru a obţine un efect optim, comprimatele se administrează sublingual, înainte de mese.

Contraindicatii: Intoleranţă la lactoză. Se recomandă administrarea cu prudenţă în cazul gravidelor şi a femeilor care alăptează.

Prezentare: 60 comprimate+60comprimate gratis

Producator: Dacia Plant