Sirop muguri de plop si propolis

12,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

RECOMANDARI : Sirop muguri de plop si propolis este un remediu naturist recomandat in  tuse, laringita, bronsita, boli pulmonare, antiviral, raceli si gripe, afectiuni pulmonare, viroze respiratorii, fluidifiant al secretiilor bronsice, bronsita acuta si cronica, infectii ale tractului respirator 

COMPOZITIE :  Extract de Patlagina si muguri de Plop, tinctura de propolis, benzoat de sodiu, sirop simplu.

FORMA DE PREZENTARE:  flacon 200 ml.

Producator; Elidor

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE  :  1 - 3 linguri pe zi sau dupa sfatul medicului.

Stiati ca: Atunci cand vorbim despre albine, ne gandim in primul rand la miere si polen. Mai exista, insa, si propolisul, o rasina secretata de arbori, pe care albinele o colecteaza si o metabolizeaza, folosind-o apoi pentru a etanseiza stupii. Etanseizarea este atat de eficienta, incat interiorul stupului este mai aseptic decat majoritatea salilor de operatie. Denumirea „propolis” provine din limba greaca si inseamna „inaintea orasului”, adica apararea comunitatii impotriva pericolelor externe. Propolisul este o  substanta elaborata de un grup specializat din colonia de albine lucratoare. Acestea aduna diferiti produsi biologici existenti pe mugurii si ramurile tinere ale arborilor, precum si de pe coditele frunzelor. Albinele executa aceste operatii in zilele calde cu temperatura de peste +20 grade C si numai intre orele 10-15 ale zilei.

In stupul de albine propolisul are o importanta covarsitoare asigurand puritatea si igiena stupului. Efectele acestui produs pot fi deduse prin faptul ca  daca patrunde in stup sau scorbura din copac unde este situata colonia de albine un daunator ( un soarece de exemplu) este omorat de catre albine prin injectarea de veninului iar corpul soarecelui este invelit cu propolis si apoi acoperit cu un strat de ceara si astfel cadavrul conservat nu se descompune timp de 5-6 ani, astfel se evita dezvoltarea infectiilor in stup.