Pelin capsule

Laboratoarele Favisan
30,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Favisan

Descriere

Descriere: Pelin capsule este un nremediu naturist care  promoveaza digestia si dezintoxicarea organismului.

Compozitie/capsula: 0.2g pelin (absinthii herba).

Efecte: Pelin este un tratament naturist excitant al secretiei gastrice, suport pentru cresterea apetitului, reduce procesul inflamator al mucoasei gastrointestinale; protejeaza corpul de paraziti, mareste secretia urinara, aducand o ameliorare in guta, hidropizie.

Recomandari: Pelin este un remediu naturist care se poate folosi ca si adjuvant in afectiunile aparatului digestiv (gastrite hipoacide, anorexie, voma), edeme, parazitoze.

Administrare: Doza recomandata este de 1 capsula de 3 ori pe zi.

Precautii: A nu se folosi de femeile gravide, femei care alapteaza.

Prezentare: Cutie cu 40 de capsule.

Producator: Favisan

Stiati ca: Pelinul este o planta extrem de populara printre romani, pelinul e prezent nu doar in medicina sateasca, ca leac sigur pentru stomac si ficat, ci si in poeziile populare, unde gustul lui extrem de amar este un etalon pentru suferintele vietii. Cunoscut din vremuri stravechi, folosit frecvent ca planta de leac la daci, la romani si la greci, primele mentiuni scrise despre pelin se afla in niste papirusuri egiptene datand din anul 1600 inainte de Hristos. Planta "sfanta", purtata de preoti la brau ca sa ii apere de duhurile rele, ea a intrat si in ritualurile grecesti si romane, pentru ca in Evul Mediu sa devina o planta de baza a medicinii manastiresti.

Pelinul alb sta la baza uneia dintre cele mai vechi si puternice retete de purificare a organismului. Vindecatorii satelor tratau cu ea aproape toate bolile asociate cu procesul inflamator: afectiunile tractului gastro-intestinal, ale rinichilor si vezicii urinare, dermatitele si problemele ginecologice, in special cele provocate de tricomonade. Prezenta ciupercilor parazite de pe tractul gastro-intestinal se ghicea si in functie de aspectul exterior al bolnavului: acnee, seboree, asprimea pielii, pete maronii sau de alte culori, riduri sau chelie prematura, papiloame, calcaie crapate, exfolierea unghiilor. Datorita faptului ca infestarea cu ciuperci parazite scoate din functiune sistemul de autoreglare si autoaparare al organismului, infectiile respiratorii, amigdalita, polipii se tin scai de persoanele in cauza. Amar si aromat, pelinul lupta cu succes cu tricomonadele, hlamidiile, herpesul, candida, giardia si alti musafiri nedoriti cu care suntem infestati.

Pelinul proaspat, cules de pe deal, este un luptator renumit cu "oaspetii nepoftiti" din casele noastre: gandaci de bucatarie, plosnite, capuse, iar aroma lui puternica curata aerul din casa. Planta are o energie pozitiva, calda, deoarece acumuleaza in florile sale energia solara, de aceea trebuie neaparat folosita in timpul curateniei, ca sa dezinfectam si sa improspatam atmosfera si "spiritul" casei. Cu infuzia obtinuta din 5 litri de apa si 50 de grame de pelin se spala sau se sterg geamurile, peretii, dusumeaua si mobila. O sa scapati nu numai de praf, dar si de energiile negative.Batranii afumau locuintele cu pelin amar in perioadele de epidemie.