MSM capsule

92,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:   MSM este un tratament naturist si o formula de ultima generatie pentru reducerea inflamatiilor si a durerilor articulare, afectiuni osteo-articulare.

Compozitie/2 capsule: MSM (Metilsulfonilmetan)1500 mg, Gheara Diavolului (Harpagophytum procumbens)(extarct din radacina, harpagozide 750mcg)50 mg, Curcumin (Curcuma longa)(extract din radacina, curcuminoide 38mg)40 mg, Boswellia (Boswellia serrata)(extract din rasina, acid boswellic 39mg)60mg, Gheara matei (Uncaria tomentosa)(scoarta)20mg. Alte ingrediente: gelatina (capsule), siliciu, stearat de magneziu.

Mod de administrare: cate 2 capsule pe zi la masa sau conform recomndarilor medicului.

Efecte: MSM este un remediu naturist care reduce inflamatiile si durerile în afectiunile osteo-articulare, artrita reumatoida, osteoartrita, spondiloza cervicala, guta, miosita, fibromialgie, tunel carpian, contractura muschilor gâtului, dismenoree,  reactii autoimune, cancer, decalcifiere,  creste mobilitatea articulara;  protejeaza oasele, tendoanele, ligamentele, pielea, parul, unghiile,  arsurilor, plagilor si a ranilor, amelioreaza simptomele în sclerodermie si în cistita interstitiala; reface mucoasa gastro-intestinala în boala Crohn, colita ulcerativa, diverticuloza, reflux gastroesofagian, hiperaciditate; îmbunatateste tratamentul afectiunilor pulmonare (emfizem pulmonar, bronsita, pleurezie, etc.); amelioreaza simptomele în alergii cutanate, oculare, oto-rino-laringologice si pulmonare prin blocarea receptorilor celulari histaminici; detoxifiant hepatic (sulful este un component al glutationului - detoxifiant major al ficatului); antioxidant; imunomodulator.

Mod de prezentare: 90 capsule.

Producator; Secom

Stiati ca : Gheara diavolului face parte din familia Pedaliaceae si creste in teren nisipos, in conditii foarte aride, la altitudini de 500-1000 de metri in Africa de Sud si Zimbabue. Este o planta taratoare, cu radacini tuberoase, foarte puternice, din care ies radacinile secundare. Tulpina sa este acoperita de frunze , ce cresc opozite, alcatuite din 3-5 lobi, de culoare verde, cu nuante de gri, datorita faptului ca sunt acoperite cu perisori fini, care secreta mucilagii. Floarea are forma de trompeta, colorata pe margini in nuante de la roz la violet - purpuriu, iar spre centru este galbuie si infloreste in decembrie - februarie. Fructul sau spinos are o forma aparte, de la care i se trage si numele, este oval si incapsulat intr-o coaja lemnoasa, cu doi spini centrali mari si 2 randuri laterale de 12-16 brate acoperite de tepi. Semintele sale sunt alungite si de culoare neagra. Ghiara diavolului contine harpagoside, harpagide si procumbide, zaharuri, acid oleanolic si ursolic, fitosteroli, acizi aromatici - cafeic, cinnamic si chlorogenic, flavonoide - luteolin si kaempferol. In scop fitoterapeutic este utilizata intreaga planta, care se recolteaza dupa inflorire. Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) este o planta originara din Sud-Estul Africii al carui nume provine de la fructele neobisnuite acoperite de gheare miniaturale. De peste o mie de ani, locuitorii desertului Kalahari utilizeaza radacina de Gheara diavolului ca remediu pentru calmarea durerilor osteoarticulare si in nasterile dificile. Sub forma de crema o foloseau in tratarea abceselor, afectiunilor pielii, ranilor. Planta a fost adusa in Europa la inceputul secolului 19 si a fost utilizata pentru stimularea apetitului, in tratarea durerilor si inflamatiilor, anginei, pirozisului. Majoritatea studiilor clinice au evidentiat numeroase substante cu rol antiinflamator si antialgic in compozitia plantei. Aceleasi studii , in care au fost implicati pacienti cu osteoartrite, reumatism si alte afectiuni articulare, au evidentiat imbunatatirea activitatii, mobilitatii, flexibilitatii sistemului osteoarticular si muscular precum si ameliorarea durerilor pana la disparitie.

Cats Claw: În pădurile tropicale din jungla amazoniană, creşte o plantă din specia Uncaria Tomentosa, cunoscuta sub denumirea de “Cat’s Claw” sau Gheara Matei. La ora actuală este una dintre cele mai bine vândute plante medicinale din SUA, datorită efectelor benefice pe care le are în tratarea unui spectru larg de afecţiuni. Cat’s Claw este un tratament naturist cunoscută în special ca un bun regenerator celular , ajuta la tratarea bolilor dermatologice şi alergice, a artritelor, a infecţiilor virale (herpes genital, SIDA), a sindromului premenstrual şi tulburărilor imunitare (cancer şi candidoze generalizate) , planta se dovedeşte a fi o mare speranţă pentru tratarea artritelor, mai ales când se foloseşte pentru uzul intern. Componenţii activi ai Uncariei Tomentosa sunt un grup de alcaloizi, care au proprietatea de a stimula imunitatea organismului, au proprietatea de sporire a fagocitozei şi de inhibare a agregării trombocitare (trombozelor). Cats Claw este un remediu naturist cu un puternic efect antioxidant, datorită proantocianidelor pe care le conţine şi au rolul de a dezintoxica organismul prin eliminarea radicalilor liberi. Cat’s Claw este benefic în tratamentul cancerului, artritei, reumatismului, herpesului genital. Este indicat şi pentru Zona Zoster, alergie, candidoză sistemică, diabet, sindrom premenstrual şi tulburări ale ciclului menstrual, tulburări gastro-intestinale, infecţii virale şi HIV. Este recunoscut în tratamentul hepatitelor, radioterapie.
Cat’s Claw este un tratament naturist in tratarea pacienţilor cu colite, hemoroizi, fistule, ulcer, parazitoze şi dezechilibre ale florei intestinale. Produsul conferă şi protecţie împotriva foto-mutagenazei (cancerul de piele) provocate de radiaţile ultraviolete. Cat’s Claw este în general un medicament cu toxicitate redusă. Totuşi, nu se recomandă la gravide şi la femeile care alăptează, la pacienţii cu transplant de organe, la cei aflaţi sub terapie hormonală şi la copii sub trei ani. De asemenea, nu se administrează concomitent cu vaccinuri sau la persoane cu boli autoimune sau scleroză multiplă. În final, se poate spune că “Gheara Mâţei”, prin proprietăţile ei antitumorale, antioxidante, antivirale şi antiinflamatorii, creşte speranţa că bolile canceroase, hepatitele cronice şi SIDAau,sanse,mai,mari,de,vindecare.

Curcumin:  Curcuminul este ingredientul activ al Turmeric sau sofranul de India , o plantă din familia ghimbirului. Studii științifice ample asupra curcuminului au demonstrat puternicele sale proprietăți. Curcumin poate preveni și trata cancerul și este cel mai puternic Antioxidant Natural disponibil cu nemaipomenite proprietăți anti-inflamatoare pentru artrite și alte dureri articulare, poate suprima inițierea tumorală, creșterea și metastazarea. Curcuminul lucrează în mai multe feluri întâi, protejează împotriva daunelor radicalilor liberi deoarece este un puternic antioxidant Apoi, reduce inflamația prin scăderea nivelurilor histamine și posibil prin creșterea producerii de cortizon natural de către glandele suprarenale. In al treilea rând, protejează ficatul de mai mulți compuși toxici. In al patrulea rând, s-a arătat că reduce aglomerarea trombocitelor, ceea ce îmbunătățește circulația și susține sănătatea cardiovasculară. Testele au arătat că Curcumin a făcut ca celulele de cancer melanom de piele să se auto-distrugă mai mult printr-un process numit apoptoză. Proprietățile de luptă anti-cancer ale Curcumin vin de la capacitatea lui de a inhiba proliferarea celulelor. Curcumin pare să aresteze celulele canceroase, oprindu-le înainte de a crește și a se răspândi prin restul organului și în restul corpului. Ca anti-inflamator, Curcumin declanșează răspunsul stressului șoc-termic ce stimulează sistemul imunitar și ajută tratarea osteoartritei și durerile menstruale. Studiile arată că inhibă producerea prostaglandinelor și stimulează crearea de cortisol care înlătură inflamația. Curcumin îmbunătățește energia generală a corpului, îmbunătățește digestia, și înlătură artrita. Prin mecanismele anti-oxidante, Curcumin ajută sănătatea colonului, exercită o activitate neuroprotectoare și ajută menținerea unui sistem cardiovascular sănătos. Una din cele mai puternice și promițătoare utilizări ale Curcumin este tratarea Alzheimer. Studii arată de asemenea că oamenii care manâncă mai mult turmeric sau iau regulat Curcumin au șanse mai scăzute de a face cancer de sân, de prostată, plămâni sau colon și întârzie atacul artritei și Alzheimer. Puternicul efect anti-cancer al curcuminului poate fi simplu explicat dacă înțelegem că este cel mai puternic anti-inflamator natural, iar cancerul este o boală care păcălește organismul creând o rană (inflamație) care nu se vindecă, iar mecanismele de apărare ale organismului angajate in repararea inflamației ajută de fapt creșterea cancerului și formarea de noi vase de sânge care alimentează tumora.