Hofisan

Hofigal Export-import S.A
20,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export-import S.A

Descriere

Recomandări: Datorita compozitiei capsulele Hofisan asigură aportul de nutrienţi, enzime şi substanţe bioactive în regimul alimentar cu rol benefic pentru prevenirea formării calculilor renali şi biliari. În regimul igieno-dietetic indicat în infecţiile reno-urinare, în corectarea  dismicrobismului intestinal şi tratamentul indigestiilor acute. Adjuvant în combaterea unor stări toxice şi alergice.

Acţiune: antiseptica si antiinflamatoare la nivelul aparatului digestiv si renal, scade riscul de formare a calculior biliari si renouroterali, reglator al motilitatii si functiilor tubului digestiv si al colecistului, reglator al proceselor de digestie si absortie, efect hipocolesterolemiant si usor hipoglicemiant, depurativ, diuretic.

 Compoziţie: Capsule conţinând 0,5g amestec de cuticulă de pipotă de pasăre prelucrată şi stabilizată, coada şoricelului şi pătrunjel pulbere, tărâţe de grâu şi uleiuri volatile.

 Contraindicaţii: Nu au fost semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.

 Precauţii: In sarcină şi perioada de alăptare, copii până la 12 ani. La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

 

Mod de administrare: Hofisan este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat. Adulţi: 2 capsule  de 3 ori pe zi cu jumătate de oră înaintea meselor; zilnic trebuie să se consume 2-2,5 l de lichid. Administrarea se face timp de 3 luni, de 2-3 ori pe an cu 1 lună pauză între cure.

 

Formă de prezentare: 1 flacon cu 60 capsule.

Producator;; Hofigal

 

Condiţii de păstrare:A se păstra la temperatura camerei (15 - 25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original !A nu se depăşi doza zilnică recomandată!A se citi recomandările înainte de utilizare!A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !A nu se lăsa la îndemâna copiilor!