Ceai Troscot

6,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Troscotul este o planta folosita in ulcer gastro-duodenal, diaree, metroragii, guta, reumatism, bronsita, tuse, litiaza renala, afectiuni ale aparatului urinar,de peste 2000 de ani fiind cunoscuta datorita proprietatiilor sale diuretice. Ajuta la eliminarea apei pe cale urinara si contribuie la buna functionare a bronhiilor si plamanilor.

Compozitie: Partea aeriana a plantei Polygonum aviculare L., fam. Polygonaceae, care contine flavonoide, acid silicic, taninuri, cumarine, rezine, zaharuri, mucilagii, vitamina C, saruri minerale.

Efecte:remineralizant, expectorant, diuretic, usor hipotensiv, astrigent, antidiareic, cicatrizant, antiinflamator.

Recomandari:Adjudvant in ulcer gastro-duodenal, diaree, metroragii, guta, reumatism, bronsita, tuse, litiaza renala, afectiuni ale aparatului urinar, edeme.Uz extern:hemoragii, rani.

Preparare: Uz intern, se prepara infuzie din 1-2 lingurite planta maruntita la o cana cu apa. Uz extern decoct concentrat din 3 linguri de plant la o can cu apa.

Administrare: Se beau 3-4 cani cu ceai pe zi, in cure de lunga durata. Pentru uz extern se aplica comprese , se fac bai locale.

Prezentare: cutie a 50 g