Ceai matase de porumb

6,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Ceai din matase de porumb este un remediu naturist care poate ajuta la tratarea unui număr destul de mare de probleme urinare. Este folositor în mod special în cele care implică inflamarea cauzată de infecţii bacteriene. Captuşeşte pereţii tractului urinar şi distruge microorganismele prin activarea celulelor albe din sânge. Este un remediu extraordinar împotriva infecţiilor tractului urinar şi al infecţiilor vezicii urinare. Acest ceai mai poate fi folosit şi împotriva pietrelor la rinichi, afecţiunilor prostatei, udării patului şi problemelor de natură urinară ale persoanelor în vârstă.

Compozitie: Maydis stigma (mătase de porumb).

Actiune: Ceaiul de matase de porumb se poate utiliza ca tratament naturist,deoarece are efect diuretic, calmant în cistite cronice.

Mod de preparare: La 1 linguriţă produs se adaugă 250 ml apă fierbinte, se lasă acoperit 10 – 15 minute, după care se filtrează. Se beau două ceaiuri pe zi.

Mod de prezentare: 50g.

Producator: Trident SRL.

Stiati ca: Mătasea de porumb are efecte terapeutice deosebite. Aceasta se recoltează în timpul înfloririi, sau cel tîrziu cînd porumbul este în lapte şi se usucă la umbră. Produsul, uscat în strat subţire, se prezintă sub forma unor filamente lungi de pînă la 20 cm, de culoare galben-deschis sau brun, fără gust şi cu miros caracteristic. Dacă mătasea de porumb se pune la păstrat incomplet uscată, ea îşi pierde calităţile.Mătasea de porumb conţine în proporţie destul de mare flavonoide, saponine şi săruri de potasiu, vitaminele K, C, B, E şi lipide, tanin şi substanţe minerale. Mătasea de porumb are şi importante surse de beta caroten, niacin şi seleniu. Datorita compzitiei sale mătasea de porumb are calităţi diuretice, antiinflamatorii şi calmante.Mătasea de porumb este bună şi pentru îndepărtarea surplusului de kilograme. Conţine o substanţă numită mucilagiu, care absoarbe apa, de aceea se foloseşte şi în dietele de slăbit şi ajută la reglarea organismului. Pentru a te bucura de beneficiile mătasei de porumb consumă 2 - 3 căni de ceai din această plantă în fiecare zi.

Ceaiul din mătase de porumb se recomandă şi înainte, dar şi în timpul menstruaţiei. Acest ceai reduce disconfortul din această perioadă. O ceaşcă de ceai, o săptămână pe lună, este varianta cea mai bună pentru a trece peste această perioadă mai dificilă. Mătasea se întrebuinţează şi în alte probleme specifice femeilor. Printre acestea se numără dismenorea, anexita, menstruaţiile neregulate, absenţa laptelui matern. Vindecă şi o serie de probleme apărute la femeile aflate la menopauză. Combate insuficienţa cardiacă. Ceaiul de mătase de porumb este indicat şi pentru anumite probleme apărute la nivelul pielii cum ar fi celulita, degerăturile, eczeme şi edeme, furuncule sau psoriazis.Matasea de porumb se foloseste pentru probleme ale vezicii urinare si ale rinichilor, edeme (retentie de apa), obezitate, tulburari de prostata, avand totodata capacitatea de a reduce formarea pietrelor la rinichi.

Detalii

Categorii