Vitamina C organica

34,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Vitamina C Organica este un remediu natural care intareste sistemul imunitar.

Compozitie: Maces ,paducel,acerola.

Efecte:imunostimulent, antialergic (reduce nivelele crescute de histamina din organism), antigripal, tonic cardiac, antitrombotic, favorizeaza asimilarea fierului (creste rata de absorbtie a fierului la nivel intestinal), reglator al tensiunii arteriale, antidiabetic, antitumoral.

Actiune:Vitamina C organica se poate utiliza ca tratament naturist pentru alergie, astm, febră, gripă, viroze respiratorii, infecții respiratorii bacteriene (inclusiv pneumonie, TBC), boli tumorale, boala coronariana, hipertensiune, tromboza, accident vascular (prevenire, ameliorarea sechelelor), anemie feriprivă, anemie hemolitică, diabet si complicatiile sale, sarcina, alaptare, fragilitate capilara, circulatie periferica deficitara, neadaptare la frig, artrita, fracturi, osteomielita, expunere la noxe: pulberi de metale grele, vapori de solvenți, gaze de ardere bogate în gudroase sau monoxid de carbon, fum de tigara etc.; efort fizic prelungit, activitate intelectuala intensa. Această vitamina a fost identificata pentru prima data in lume de catre fiziologul si biochimistul de origine maghiara Albert Szent-Gyorgyi, descoperire pentru care savantul a si primit premiul Nobel, in anul 1937. Cunoscuta si ca acid ascorbic, aceasta substanta este printre cele mai importante pentru viata, intervenind in practic toate procesele fiziologice importante din organismul uman si nu numai.

Mod de administrare: Fiecare capsula contine 20 mg. de vitamina C 100% organică. De regula, se iau 1-3 capsule de 3 ori pe zi. Dozele maxime se recomandă în cazurile de efort fizic prelungit, alergie, expunere la noxe (inclusiv fum de țigară), stări febrile, afecțiuni infecțioase sau tumorale.Precautii si contraindicatii: Supradozarea poate produce diaree, eruptii cutanate.

Prezentare: 80 capsule.

Producator: Herbagetica.

Stiati ca:Efectul terapeutic al vitaminei c organice este mult mai intens, decat al celei obtinuta pe cale industriala. Cercetatorii au identificat în extractele naturale bogate in vitamina C asa-numitii co-factori, niste substanțe (flavonoide, antociani, acizi organici) care pe de o parte imbunatatesc simtitor asimilarea acestei vitamine de catre organism, iar pe de alta parte potenteaza actiunea sa terapeutica foarte mult. De pilda, vitamina C de sinteza administrata in poliartrita reumatoida are efecte modeste, in schimb vitamina C organica, extrasa din fructe, are o acțiune mult mai intensa, diminuând durerea articulara si marind, prin adminstrare sistematica, mobilitatea articulara foarte mult. La rândul lor, toate studiile de laborator au aratat că efectul antioxidant al extractelor naturale cu vitamina C organica sunt de 6-10 ori mai puternice decat ale vitaminei C de sinteza.