Ulei ti tree

Laboratoarele Fares
20,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Fares

Descriere

 

Compozitie:  terpineol, cineol, pinen, terpinen

Ti Tree (sau Tea Tree) este un arbore din familia Melaleuca, nativ din Australia. Numele sau nu are nici o legatura cu cel al arborelui de ceai (Camelia Thea).

Aborigenii australieni folosesc de sute de ani frunzele de Ti Tree pentru tratarea ranilor infectate si pentru diverse probleme ale pielii.

Uleiul este un ingredient frecvent utilizat in sapunuri, deodorante, dezinfectante, precum si in practica chirurgicala si dentara.

Aplicatiile cele mai importante ale uleiului de Ti Tree se datoreaza remarcabilelor sale proprietati antifungice si antivirale, fiind astfel un aliat pretios al sistemului imunitar in lupta cu infectiile virale.

Uleiul de Ti Tree se foloseste cu succes in infectii respiratorii sub forma de inhalatii. O alta cale de utilizare este in infectiile tractului genito-urinar in: cistite acute si cronice, uretrite nespecifice, herpes genital, prurit genital si anal, sub forma de bai locale.

Utilizat sub forma de comprese este eficient contra intepaturilor de insecte, precum si in diferite afectiuni ale pielii: infectii, eczeme, acnee, arsuri (inclusiv cele solare), etc.

Prezentare: 10 ml

Producator; Fares