Ulei de eucalipt

Laboratoarele Fares
19,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Fares

Descriere

Descriere: Ulei esential de eucalipt , uz extern

Compozitie: Ulei esenţial de eucalipt (Eucalyptus globulus), care conţine: 1,8 cineol, pinen, camfen, felandren.

Eucaliptul este un arbore de origine australiană de dimensiuni impresionante: el poate să atingă înălţimi de până la 300 metri. Numele său provine din cuvintele greceşti "eu" şi "kalypto" care înseamnă "bine" şi "acoperit" şi se referă la aspectul staminelor. Eucaliptul a fost adus în Europa la sfârşitul secolului XVIII, unde a fost folosit la început în scop ornamental. 

Utilizare pentru trup şi suflet: Uleiul esenţial de eucalipt este eficient in toate tipurile de febra, are efect răcoritor şi de împrospătare asupra corpului. Actiunea sa antivirala se manifesta benefic in infectii respiratorii: raceala, gripa, sinuzita, pneumonie, bronsita. Degongestioneaza caile respiratorii si fluidifica secretiile. Utilizat în candelă, este un excelent purificator pentru aerul din cameră. Uleiul esenţial de eucalipt linişteşte stările emoţionale intense şi ajută la creşterea puterii de concentrare.Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vreme rece. Se aplica comprese sau masaje pe locurile dureroase. Acest ulei poate fi folosit in infectiile uro-genitale, cistita ,  nefrita leucoree, sub forma de masaj sau bai de sezut. Uleiul de eucalipt impiedica proliferarea infectiilor si de aceea se poate folosi in herpes, rani, ulceratii, dar si in intepaturi de insecte, sub forma de comprese.

Mod de întrebuinţare: Uz extern, utilizând candela, masajul, inhalaţii sau în apa de baie.

Precautii: Uleiurile esentiale nu se vor folosi sub nici o forma de femeile gravide, mamele care alapteaza, persoanele alergice la aceste produse, la copii sub 1 an si de asemenea pe rani deschise sau fracturi.

Producator; Fares

Prezentare: sticluta a 10 ml.