ulei de eucalipt Life

29,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Uleiul de eucalipt contribuie la buna funcționare a aparatului respirator și la menținerea structurii și fucționalității normale a mucoasei nazale; susține funcționarea normală a sistemului imunitar.Aproape jumătate din remediile destinate afecțiunilor respiratorii conțin acest ulei esențial. De ce? Pentru că are simultan mai multe acțiuni benefice asupra aparatului respirator, căruia îi calmează spasmele, îi eliberează excesul de secreții și îi reduce inflamația. În plus, eucaliptul stimulează centrul respirator din creier și are o acțiune antiseptică semnificativă, nu atât de puternică precum cimbrul sau oregano sălbatic, dar demnă de luat în seamă.

Actiuni:

  • intern: antitusiv, decongestionant nazal, antiinflamator respirator, antibacterian de intensitate medie, antifungic de intensitate slabă.
  • extern: antifungic, antibacterian, expectorant, ajută la desfundarea căilor respiratorii superioare.

Indicati:

  • interne: bronșită astmatiformă, astmul bronșic, tuse productivă, tuse iritativă, viroze respiratorii, diskinezie biliară, grețuri și vărsături biliare.
  • externe: placa bacteriană dentară, dureri de cap, alergii respiratorii, epidemie de gripă, rinită, sinuzită, prevenirea crizelor de astm
  • Compozitie;
  • Eucalipt (Eucalyptus globulus), ulei esențial 100%.

    Administrare;;Intern: se iau câte 4-5 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

    Producator; Bionovativ

Detalii