Siliciu Organic

37,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Siliciu 100% asimilabil. Siliciul este unul dintre cele 12 elemente constitutive majore ale corpului uman. Organismul uman contine 7g de siliciu fata de doar aproximativ 3g de fier. Siliciul este necesar articulatiilor, tendoanelor, reda supletea vaselor de sange, elasticitatea pielii si joaca un rol important in intarirea sistemului imunitar si in detoxifierea organismului. Vital articulatiilor si tendoanelor, eficient in bolile de piele Siliciu este unul din cele 12 elemente constitutive majore ale corpului uman. Organismul uman contine 7g de Siliciu fata de doar aproximativ 3g de fier cat se regasesc in compozitia lui. Siliciu intra in formarea: tendoanelor, articulatiilor,pielii, unghiilor. Siliciul intra in compozitia sangelui. Siliciu joaca un rol important in intarirea sistemului imunitar si in detoxifierea organismului.

Compozitie:pulbere din parti aeriene  coada calului 150 mg, extract hidroalcolic din parti aeriene de coada calului 150mg.

Recomandari: Arteroscleroza, Demineralizare, Rahitism, Afectiuni degenerative, Inflamatii ale articulatiilor, Tendinite, Afectiuni ale pielii.

Mod de administrare:1-2 capsule de trei ori pe zi.

Prezentare:flacon cu 60 capsule

Producator; Herbagetica

 

 

Produse recomandate