Calciu Organic, Herbagetica

37,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Calciu organic este un remediu naturist pentru construcția oaselor și a dinților. Natura a creat un amestec din calciu, asociat cu siliciu, fosfor și magneziu organic, pentru a da dinților extraordinara strălucire și duritate, pentru a da oaselor rezistență și elasticitate. Calciul mai este stocat în rinichi și în alte organe, o cantitate foarte mică circulând liberă în sânge, unde are însă un rol extrem de important. Calciul din sânge este esențial pentru a echilibra secreția unor hormoni, pentru a face inima să bată regulat, pentru transmisia comenzilor către mușchi sau pentru coagularea sângelui. Fără el, nu am putea respira, pancreasul nu ne-ar putea echilibra glicemia și nici sistemul nervos tensiunea arterială. Încă din primele ore de după naștere, aportul de calciu în mari cantități este esențial pentru menținerea vieții.In cazul osteoporozei, afecțiune caracterizată de demineralizarea și fragilizarea oaselor, calciul de sinteză nu are nici un efect. În schimb, cel organic, obținut din algele calcaroase, stopează procesele de demineralizare și, mai mult decât atât, produce chiar o echilibrare hormonală, foarte necesară pentru ameliorarea acestei afecțiuni. De asemenea, în cazul sugarilor s-a observat fără dubiu superioritatea calciului organic, din laptele de mamă, unde este asociat cu alți nutrienți necesari asimilației, față de același mineral, de sinteză, chiar dacă acest element sintetic combinat în cele mai savante formule de lapte.

Compozitie :Calciu 180mg ( din 600mg extract din alge marine calcaroase) , capsula tare din gelatina,Magneziu 14 mg( magneziu organic).

Efecte:Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos; necesar pentru mentinerea sanatatii dintilor si contribuie la metabolismul energetic normal, la caoagularea normala a sangelui, la functionarea normala a sistemului muscular, la functionarea normala a enzimelor digestive si la procesul de diviziune si diferentiere celulara.

Actiune:Calciu organic se poate utiliza ca tratament naturist in osteoporoza,obezitate,carii,dentare,hipertensiune,refacere,dupa,fracturi oboseala cronica,sindrom premenstrual.

Mod de administrare:Copii(3-14ani)siAdulti4capsule/zi. Adolescenti(14-21 ani) si femei insarcinate sau care alapteaza:6 capsule /zi.Contraindicatii:Hipercalcemie.

Prezentare:flacon 80 capsule.

Producator: Herbagetica.

Detalii