Lecitina 1200 mg

33,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Lecitina obtinuta din soia, cea mai buna sursa, este un remediu naturist unde rolul lecitinei in organism este complex, dar cel mai cunoscut efect este de imbunatatire a memoriei,  rol important de sustinere a efortului intelectual, asigurand nutritia celulelor nervoase, refacerea membranei neuronale ,  reducerea nivelului de colesterol si previne aparitia calculilor biliari.

Efecte: Lecitina este un tratament naturist care sustine efortul intelectual, mareste capacitatea de memorare si de concentrare, asigura nutritia celulei nervoase, reduce colesterolul si previne aparitia calculilor biliari, asigura o culoare sanatoasa pielii,  poate preveni apritia diferitelor eczeme.

Compozitie: Lecitina - 1200 mg.

Mod de prezentare: 90cps.

Administrare: Curativ, ca supliment alimentar: copii 1 capsula de 2 ori/zi, dupa mese.Adulti 1-2 capsule de 3 ori/zi. In cazul durerilor articulare amplificate de schimbarile atmosferice se poate lua o cantitate mai mare.  

Despre Lecitina . Lecitina este un tip de grasime necesara fiecarei celule din organism. Membranele celulei, care regleaza schimbul de nutrienti din si in celula, contin multa lecitina. Lecitina este o grasime esentiala, formand straturile protectoare din jurul creierului, iar celulele nervoase si celulele musculare contin, deasemenea aceasta substanta. Lecitina este formata in mare parte din colina (o vitamina B), dar contine si acid linoleic (Omega 6 - unul dintre cei doi acizi grasi esentiali, pe care corpul uman nu-i poate produce, dar de care are nevoie pentru mentinerea sanatatii) si inositol. Desi este o lipida (grasime), poate fi solubila in apa si actioneza ca un agent emulsifiant. Lecitina este una dintre cele mai bune surse de colina, continand aceasta substanta in proportie de aproximativ 20%. Colina este un aminoacid ce poate proteja creierul si in special memoria pe tot parcursul vietii. Colina este materia prima si un precursor al acetilcolinei, un neurotransmitator vital pentru memorie. Lecitina ar trebui sa faca parte din orice dieta. Surse de lecitina: galbenus de ou, drojdie de bere, soia, cereale integrale, legume, peste si germeni de grau.

De mai multe decenii lecitina este folosita pentru tratarea colesterolului ridicat , datorita capacitatii sale de a preveni depunerea colesterolului rau si a grasimilor pe peretii arterelor.De asemenea este folosit pentru prevenirea cirozei la ficat , deoarece ajuta la dispersia de grasime si ajuta la descompunerea ei astfel prevenind acumularea ei in ficat.Avand in vedere ca lecitina grabeste degenerarea grasimilor ,lecitina obtinuta din soia a fost utilizata pentru a ajuta persoanele sa slabeasca.

Se crede ca lecitina asista in preventia aparitiei calculilor biliari si promoveaza functionarea sanatoasa a vezicii biliare.Suplimentele cu lecitina sunt prescrise des pentru a imbunatati memoria celor care au probleme legate de creier sau afectiuni precum dementa , amnezie sau Alzheimer.In plus ,lecitina a fost utilizata in sporturile de anduranta pentru a mari performantele fizice ale sportivilor.

Detalii