Laptisor de matca pur

48,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: LAPTISOR DE MATCA PUR este un remediu naturist se prezinta ca o  substanta alb-galbuie de consistenta vascoasa, secretata de glandele cefalice (glandele hipofaringiene si glandele mandibulare) ale albinelor si constituie regimul de hrana exclusiv al reginelor pe toata durata de viata a acestora. Laptisorul de matca pur este un produs biologic exceptional. Laptisorul de matca, pe langa continutul mare de aminoacizi, contine mai ales 8 aminoacizi esentiali pe care organismul nostru nu-i poate sintetiza, cu toate ca ei sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata. Acestia sunt: izoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofan si valina, Acizi grasi in diverse forme (intre 3% si 6 %), Minerale (1,5%) si oligoelemente cum ar fi: calciul, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, siliciu, sodiu si sulf, Vitaminele A, C, D, E., printre cele mai importante ca si proportie fiind cele din grupa B, toate fiind prezente in cantitati importante. Laptisorul de matca este produsul natural cel mai bogat in vitamina B5 (vitamina antistres), indispensabila pentru buna desfasurare a unor numeroase functii organice.
Acid 10 HDA: substanta prezenta exclusiv in laptisorul de matca, cu efect antiviral, antibacterian si imuno-regulator.
Acetilcolina: neurotransmitator la nivelul sistemului nervos central si periferic, laptisorul de matca fiind singura sursa naturala pentru acest compus. Aceasta compozitie deosebit de bogata constituie un concentrat nutritiv miraculos, foarte complex, care permite o dezvoltare rapida a larvelor de albina. De asemenea, un fapt cu totul extraordinar este ca reginele, hranite pe durata intregii lor existente exclusiv cu lmp, se dezvolta mult mai repede si au o durata de viata de 5-6 ani, comparativ cu albinele lucratoare care au o viata activa de aproximativ 45 de zile. Si este demn de retinut ca in tot acest interval de 5-6 ani, regina depune peste 2000 de oua zilnic. Un cercetator american spunea, referitor la rapiditatea dezvoltarii larvei care va deveni pana la urma regina coloniei de albine, ca “Aceasta crestere este superioara intr-o zi, tinand seama de dimensiunea sa, celei a unui vitel intr-un an intreg”, ceea ce ne poate releva puterea extraordinara a acestui concentrat biologic miraculos.
Indicatii : Laptisorul de matca pur este un tratament naturist care in urma studiilor efectuate, s-a constatat ca are o serie de proprietati benefice, astfel incat consumul acestuia poate fi indicat in urmatoarele cazuri: vitalizarea si cresterea imunitatii organismului, cura intensiva: studii numeroase au constatat efectul imunostimulator si imunomodular al laptisorului de matca pur. Astfel de efecte au fost atribuite laptisorului de matca avand in vedere continutul acestuia de substante adaptagene cum ar fi proteinele si acizii grasi.

Recomandari: Laptisor de matca pur este un tratament naturist foarte eficient in oboseala cronica, insomnii: laptisorul de matca pur este indicat in aceste cazuri datorita efectului vitalizant.
-Se vor efectua 2 cure anuale de cate 3 luni, pe parcursul carora se administreaza 1-3 grame/zi.
Ateroscleroza: consumul laptisorului de matca pur poate conduce la scaderea nivelului colesterolului si a trigliceridelor, impiedicand totodata depunerea acestora pe vasele sangvine.
-Se recomanda cure de 6-8 saptamani, perioada in care se poate administra o cantitate de 1-2 grame/zi. Tratamentul se poate relua de 3 ori pe an cu pauza de minim 1 saptamana intre ele.
Osteoporoza: consumul de laptisor de matca pur poate favoriza secretia de estrogen, substanta care ajuta la asimilarea calciului in oase.>br> Se recomanda consumul zilnic a 1-2 grame, pentru o perioada de 6-8 saptamani, in cure bianuale.
Menopauza: laptisorul de matca pur contine compusi cu activitate estrogena, ceea ce indica faptul ca poate avea un efect pozitiv in cazul tulburarilor menstruale, putand asigura echilibrul hormonal al femeilor aflate la menopauza.
-Se recomanda cure de 6-9 saptamani, perioada in care se administreaza 1 gram/zi.
Alzheimer: se recomanda cure de 2 saptamani, perioada in care se administreaza 4-6 grame/zi.
-Se pot efectua 6 cure intr-un an, cu perioade de pauza de 3 saptamani intre ele.
Probleme de fertilitate la barbati: consumul de laptisor de matca pur poate avea ca efect cresterea cantitatii de testosteron.
-Astfel, se recomanda cure de 10-12 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi.
Probleme de fertilitate la femei: Se recomanda consumul laptisorului de matca pur in 4-6 cure anuale de cate 4 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi.
Dupa o pauza de 4 saptamani, tratamentul se reia.
Reumatism: Se recomanda cure de 4-6 saptamani, perioada in care se administreaza 1-3 grame/zi.
Diabet: Se recomanda cure de 8 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi, putand avea ca efect benefic scaderea glicemiei.
Compozitie :Laptisor de Matca Pur

Mod de utilizare: Se recomanda 2 cure anual, in special toamna si primavara, pentru o perioada de 3-4 saptamani, timp in care se administreaza intre 2-4 grame/zi.

Prezentare: cutie cu 10 grame(Exista si varianta la 25 grame pret de 43 lei)


Producator;Onedia

Stiati ca:  Multe persoane nefamiliarizate, cu lumea apicola considera laptisorul de matca ca fiind o secretie a matcii. De fapt acest produs minune este o secretie glandulara a albinelor doici ce se prezinta ca o materie gelatinoasa, pseudo-vascoasa, folosit in hrana viitoarelor matci precum si a larvelor albinelor in primele trei etape larvare purtand denumierea de laptisor de matca. Seamănă cu mierea, dar nu e miere. Este lichid ca şi mierea, galben auriu şi are un gust dulceag, uşor acid. E rezervat numai reginei albinelor – matca – şi este un aliment nobil. Este bun pentru sănătate, este bun şi pentru frumuseţe. Are o grămadă de virtuţi cu care ne ţine pe noi  tineri, frumoşi şi sănătoşi. Lăptişorul de matcă provine de la albine, iar extragerea lui din stup se face printr-un procedeu cu totul special. Numai apicultorii specializaţi în această tehnică pot să o facă cel mai corect. Mai trebuie ştiut că un stup de albine nu poate produce mai mult de 500 de grame de lăptişor de matcă pe an. Este un produs rar, dar foarte eficient şi tocmai de aceea se consumă în cantităţi foarte mici. Produsul trebuie conservat la rece, în frigider, pentru a-şi păstra calităţile nutritive. Nu în ultimul rând, trebuie ştiut că matca, singura din stup căreia îi este rezervat, trăieşte 40 de vieţi ale unei albine obişnuite. Albinele crează doua caste diferite de femele- regina şi albinele lucratoare. Matca sau regina stupului se hraneste de-a lungul intregii sale vieti cu laptisor de matca, pentru a avea o viata lunga si calitati reproductive cu totul si cu totul deosebite. Astfel spre deosebire de o albina lucratoare care traieste cel mult 40 de zile, o matca atinge varsta de 5 ani. In ceea ce priveste capacitatea de reproducere, aceasta este de-a dreptul uimitoare, o matca depunand pana la 2000 de oua pe zi. Deasemenea ele sunt cu aproximativ 42% mai mari si cu 60% mai grele de decat o albina lucratoare.