Imunitate cu 7 ciuperci

Laboratoarele Fares
44,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Fares

Descriere

Descriere:Imunitate cu 7 ciuperci este un remediu naturist care creste rezistenta organismului.Ciupercile medicinale sunt folosite pentru o gamă largă de afecţiuni, prin utilizarea lor ca stimulenţi şi modulatori ai imunităţii, adaptogeni şi antioxidanţi.Reishi (Ganoderma lucidum), ciuperca faimoasă în medicina tradiţională chineză, conţine aproximativ 400 de diferiţi compuşi bioactivi, care îi conferă numeroase efecte farmacologice: imunomodulator, chimio şi radio protector, antihepatotoxic, antioxidant, antialergic, hipocolesterolemiant, hipotensor, adaptogen, precum şi de protecţie împotriva deteriorării ADN-ului.Shiitake (Lentinus edodes) nu este doar o ciupercă medicinală, ci şi un excelent aliment folosit pe scară largă în Japonia. Atât miceliul cât şi ciuperca sunt frecvent utilizate pentru stimularea sistemului imunitar, reducerea colesterolului, infecţia cu HIV şi a tumorilor.Maitake este cunoscut mai ales pentru proprietăţile sale puternic imunostimulatoare, antioxidante şi antitumorale conferite de nivelul ridicat de ß-glucani găsit în această ciupercă. Maitake, de asemenea, ajută la scăderea glicemiei şi colesterolului.Cordyceps a devenit foarte popular datorită capacităţii sale de a spori rezistenţa fizică fiind utilizat de către sportivii olimpici. Are o gamă largă de utilizări, inclusiv stimularea sistemului imunitar, reducerea nivelul colesterolului, astm, aritmie, tumori.Ciuperca de mesteacăn are o activitate puternic antioxidantă, proprietăţi antiinflamatorii şi poate reduce nivelul de zahăr din sânge. Conţine betulin şi inotodiol, doi compuşi care au demonstrat capacitatea de a induce distrugerea anumitor linii celulare maligne. Această ciupercă poate fi utilizată şi în caz de gripă.Coriolus versicolor a dat rezultate foarte bune în mai multe tipuri de tumori: pulmonare, mamare, cervicale stomacale, hepatice şi de prostată. Atunci când este folosit în combinaţie cu chimioterapia, a dovedit că reduce în mod semnificativ efectele secundare ale acesteia.Iasca prezintă un puternic efect antiviral, antibacterian şi imunostimulent. De asemenea poate ajuta în complicaţiile diabetice, prin scăderea glicemiei, colesterolului şi trigliceridelor din sânge.

Compozitie:extract de Reishi (Ganoderma lucidum) standardizat în min. 30% polizaharide 82 mg,extract de Shiitake (Lentinus edodes) standardizat în min. 30% polizaharide 82 mg,extract de Maitake (Grifola frondosa) standardizat în min. 30% polizaharide 82 mg,Cordyceps sinensis,ciuperca de mesteacăn (Inonotus obliquus),extract de Coriolus versicolor standardizat în min. 30% polizaharide,miceliu de iască (Fomes fomentarius).

EfecteImunitate cu 7 ciuperci este un remediu naturist  un imunostimulator,stimulează producerea de interferon în organism,antibacterian, antiviral, antifungic,antiinflamator,antitoxic, protector hepatic şi renal,chimio şi radio protector,antitumoral,hipocolesterolemiant,hipoglicemiant,antialergic (antihistaminic),antiagregant plachetar,adaptogen, tonic general,antioxidant.

Actiune:Imunitate cu 7 ciuperci se poate utiliza ca tratament naturist pentru imunitate scăzută,infecţii virale (hepatită virală, gripă, herpes, zona-zoster),infecţii bacteriene, fungice,diabet zaharat,protejează faţă de radiaţii,reduce efectele negative ale chimioterapiei,complementar în cazul tumorilor,colesterol şi trigliceride crescute,hipertensiune arterială,alergii,tromboflebite, varice,stres, suprasolicitare fizică şi psihică -oboseală cronică, convalescenţă.

Atenţionări:Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare:Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare şi interacţiuni:La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.Acest produs nu se asociază cu anticoagulantele.

Mod de administrare:1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. După chimioterapie sau iradiere se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi.Durata curei este de 1-3 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Prezentare: 60 capsule a 410 m

Producator: Fares