Glicemonorm tinctura

Dacia Plant S.R.L.
31,60 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dacia Plant S.R.L.

Descriere

Descriere: Diabetul este o boală din ce în ce mai frecventă.  Vârsta de debut a diabetului de tip 2 a scazut foarte mult şi în general complicaţiile datorate diabetului apar mai repede şi sunt mai severe , toate fiind un rezultat al lipsei de insulină (hormon care reglează nivelele zahărului din sânge). Datorită acestui deficit, în timp apar modificări ireversibile datorate modificării proteinelor proprii prin procesul de glicolizare, care de fapt este o degenerare a calităţii acestor proteine.

Compozitie: Afin frunze, afin fructe, muguri de dud, muguri de nuc, momordica, gymen sylvestre, apa distilata, glicerina, alcool etilic.

Efecte: Hipoglicemiant, reglator al metabolismului glucidic, regenarativ al celulei pancreatice, remineralizant, tonic hepatic,  depurativ blând, laxativ blând, reglator al greutăţii corporate.

Recomandat in: Diabet zaharat tip 2, diabet zaharat tip1, retinopatie diabetica, arterita diabetica, reumatism cronic cu componenta diabetica,   obezitate, dislipidemie (cresterea grasimilor in sange- colesterol, cresterea trigliceridelor din sange).

Administrare: Pentru adulti si copii peste 14 ani: 1 lingurita de 3 ori pe zi diluata in 100 ml apa, ianinte de mese.  Pentru copii intre 7 si 14 ani: 1/2 lingurita de 3 ori pe zi, diluata in 100 ml de apa, inainte de mese. Pentru copii sub 7ani:  numai după sfatul medicului. .

Contraindicatii:Gravidele, lehuzele şi copiii sub 7 ani trebuie sa ceară sfatul medicului înainte de folosire.

Prezentare: flacon 200 ml.