Gemoderivat din mladite de paducel

Hofigal Export-import S.A
16,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export-import S.A

Descriere

Indicatii:Insuficienta cardiaca,tulburari de ritm cardiac (tahicardie, extrasistolie, palpitatii), cardiopatie ischemica (angina pectorala, sechele ale infarctului miocardic), cord senil, miocardioangioscleroza, miocardite cu insuficienta cardiaca postinfectioasa, endocardite hipertensiune arteriala, ateroscleroza incipienta, nevroza cardiaca, insomnii, senzatii de angoasa si opresiune in regiunea precordiala, vertij, anxietate si tulburari neurovegetative specifice menopauzei (palpitatii, insomnie, ameteli, transpiratii), tulburari ale circulatiei periferice la obezi, insuficienta circulatorie cerebrala cu tulburari de memorie, Activitate citostimulatorie generala, favorizeaza longevitatea.

Actiuni:Extractul glicerohidroalcoolic de paducel poseda un tropism electiv cardiovascular si neurovegetativ. Paducelul este pentru cardiopatia ischemica ceea ce este digitala pentru insuficienta cardiaca. Are o actiune eficienta tonic cardiaca, coronarodilatatoare, vasodilatatoare arteriala periferica, antispastica, sedativa, antioxidanta.

Compozitie: extract glicerohidroalcoolic 1DH din mladite de paducel. Contine alcool etilic de cereale 45%.

Mod de administare: 1 doza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice, in functie de boala, durata bolii, varsta etc. La indicatiile medicului se pot schimba asocierile.

Mod de prezentare: 30 monodoze a 1,5 ml.