Extract din muguri de tei argintiu

31,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Compozitie: extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de tei argintiu. Contine alcool etilic de cereale 18%.

Recomandari: Teiul argintiu este un remediu naturist
Avand o actiune usor deprimanta asupra sistemului nervos central, extractul din tei poate fi utilizat in scopuri terapeutice.

Mod de administrare: adulti si copii peste 7 ani cate 2 ml, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese sau cate 20 de picaturi, in putina apa, de 2 ori pe zi, in caz de efect paradoxal de usoara excitatie. La copii intre 2 si 7 ani cate 1 ml, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese sau cate 10 picaturi, in putina apa, de 2 ori pe zi, in caz de efect paradoxal de usoara excitatie. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.

Mod de prezentare: flacon 50 ml.

Producator :Plant Extract

Despre Teiul Argintiu. Tilia tomentosa Moench. (tei argintiu, tei alb), este un arbore melifer care poate atinge 20-30 m înălțime. Are tulpină groasă brun-închisă. Acest arbore are frunze pe fața inferioară stelate, argintii, perișorii formând un toment des, vizibil de la distanță. Este răspândit în zonele calde , formând păduri de foioase și mixte. Privit de la distanță,se poate vedea că forma coroanei este lat-piramidală. Este rezistent la poluare. Avand o actiune usor deprimanta asupra sistemului nervos central, extractul din tei poate fi utilizat in scopuri terapeutice. In cazul in care suferiti de insomnii, are un bun efect calmant, elimina toxinele si surplusul de apa din organism. Pentru durerile de cap, migrene, actioneaza ca un analgezic si sedativ foarte bun. Diminueaza starile de anxietate si hiperexcibilitate. La menopauza, la eliminarea starilor anxioase, de iritabilitate, insomnie, hipertensiune care sunt asociate menopauzei, gastrita – arsurile gastrice , colici abdominale , artrita , amelioreaza durerile articulare si reduce inflamatia.

  Producator Plant Extrakt

Detalii

Categorii