Anxin

29,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Anxin capsule este un remediu naturist pentru reducerea simptomelor si a frecventei starilor anxioase si de neliniste.Sunatoarea actioneaza prin inhibarea monoamin-oxidazei si a repreluarii serotoninei, implicate in atacurile anxioase, si prin activarea receptorilor de benzodiazepine, ajutand astfel la imbunatatirea abilitatii de relaxare si la reducerea stresului cotidian.Passiflora ajuta la reducerea starilor de neliniste, iar ceaiul verde este revigorant, tonifiant si antioxidant ajutand la eliminarea oboselii.

Compozitie:extract standardizat din Sunatoare 150 mg,extract din Floarea Pasiunii 70 mg,extract din frunze de Ceai Verde 30 de mg.

Efecte:Anxin se poate utiliza ca tratament naturist in ameliorarea simptomelor cauzate de starile anxioase, de agitatie, de nervozitate, de oboseala, de iritabilitate, imbunatateste capacitatea de relaxare si cea de management al stresului cotidian, tonic nervos.

Mod de administrare:cate 1 capsula de 2 ori pe zi, inainte de mese, administrate cu cate un pahar cu apa.Se recomanda cure de 4-6 saptamani.

Precautii: sarcina si alaptare

Producator:Plant Extrakt

Prezentare:20 capsule

Stiati ca:Stresul este o componenta necesara vietii. Fara un grad de provocare, de imbold, de incitare la actiune, viata ar stagna.Stresul devine insa o problema cand este continuu si de intensitate mare, sau cand declanseaza reactii fizice intense, persistente.In zilele noastre se considera ca peste 80% dintre boli sunt legate de stres, de faptul ca nu reusim sa realizam un bun management al stresului. Cum afecteaza stresul diverse organe si sisteme? Poate cauza probleme mentale si emotionale, anxietate, depresie, tulburari de ritm cardiac, crize anginoase, tensiune musculara dureroasa, gastrita, ulcer gastric sau duodenal, colita ulcerativa si colon iritabil, infertilitate, tulburari menstruale sau chiar lipsa ciclului menstrual la femei, impotenta la barbati si altele.Efectele ne sunt semnalate de catre asa-zisii „hormoni ai fericirii”: serotonina, noradrenalina si dopamina.Serotonina, numita si „ceasul organismului” este cea care este responsabila de calitatea somnului si de armonia ciclurilor veghe –somn. Primul semnal de alarma al instalarii unor efecte legate de stres, este in general lipsa unui somn odihnitor. Adormim greu, avem un somn agitat, ne trezim cu foarte mare greutate si uneori mai epuizati decat inainte de a ne fi culcat. Acest lucru, genereaza dupa un timp o stare de anxietate. Noradrenalina stabileste nivelul energiei disponibile corpului la un moment dat si datorita caruia ne simtim plini de energie. In situatii generatoare de stres, creste concentratia de adrenalina in sange, iar cantitatea de noradrenalina scade (ne simtim obositi, epuizati, fara vitalitate). Dopamina regleaza pragul rezistentei la durere si controleaza centrul placerii din creier. In conditii de stres,cantitatea de dopamina din creier scade sub limita normala, crescand sensibilitatea la durere si facand ca activitatile care alta data ne faceau placere, acum sa ne fie indiferente.

Detalii