Armurariu comprimate

Dacia Plant S.R.L.
31,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dacia Plant S.R.L.

Descriere

 Descriere: Armurariul, este hepatoprotector, antitoxic puternic, hipocolesterolemiant, neuroprotector, antitumoral, stimulent imunitar, stimuleaza regenerarea ficatului in caz de hepatita virala A, B si C,  este o planta cu actiune intensa si complexa la nivel hepatic. Este un remediu naturist,  una dintre cele mai eficiente plante antitoxice, de purificare a sangelui, intoxicatii cu substante toxice si medicamente, ajuta la refacerea ficatului , afectiuni ale splinei, in stoparea evolutiei anumitor forme de cancer in mod special cel de prostata si hepatic. 

 Actiune: Armurariul este un tratament naturist, un stimulent imunitar, diminueaza riscul de instalare  bolii canceroase, antioxidant puternic, tonic hepatic, susţine activitatea hepatică şi renală protejând aceste organe contra efectelor secundare ale chimioterapiei, hipocolesterolemiant blând, galactogog, antiproliferativ, neurotrofic, neuroprotector.

Recomandat ca adjuvant in: Armurariul este un tratament naturist, util in terapia cirozei hepatice, adjuvant in cazurile de cancer,  litiază biliară, diskinezie biliară, lipsa poftei de mâncare, digestie dificilă, adjuvant în cazurile de intoxicaţii cu ciuperci, afecţiuni ale splinei, stoparea proliferării celulelor canceroase ,  constipaţie, hipertensiune arterială, hemoroizi, varice, adjuvant în alcoolism, psoriazis, boli de piele în general, deficienţe imunitare, hipercolesterolemie. 

 Administrare:PENTRU ADULŢI ŞI COPII PESTE 14 ANI: 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mese (adulţii pot lua şi de 3 ori pe zi câte 2 comprimate pe perioade scurte, de 2-3 săptămâni, în situaţii solicitante).

PENTRU COPII INTRE 10 SI 14 ANI: ½ comprimat de 3 ori pe zi, înainte de mese.

PENTRU COPII SUB 10 ANI: este recomandat dupa vârstă şi greutate, cu avizul medicului.

Comprimatele se iau cu puţină apă sau se pot suge (absorbţia este mult mai  rapidă şi efectul mai intens).    

 Contraindicatii: intoleranţă la lactoză, gravide si lehuze

Mod de prezentare: 60 comprimate

Producator: Dacia Plant

Stiati ca: Planta nativa din regiunea Mediteraneana, Armurariul pe numele ei latin Sylibum Marianum, a fost utilizata de mii de ani ca remediu pentru o mare varietate de afectiuni, dar cel mai cunoscut efect al sau, ramane acela de protectie si regenerare a celulei hepatice si stimulare a functiilor ficatului.Cea mai activa partea a sa este un grup de substante flavonoide denumite colectiv “silimarina”, care a dovedit in timp proprietati hepatoprotectoare de exceptie si din care face parte silibina, izosilibina, silidianina, silicristina, taxifolina si quercetina. Dintre acestea insa silibina e prezenta in cantitatea cea mai mare, celelalte componente fiind prezente in cantitati mai mici, insa planta are actiune maxima doar in combinatie cu celelate componente. Silimarina este extrasa din semintele plantei, care sunt partea cea mai folosita din armurariu.

Calitati terapeutice: Semintele de armurariu sunt astringente, amare, colagoge, diaforetice, diuretice, emetice, emenagoge, hepatotonice, stimulente, stomahice.Protejeaza ficatul de actiunea distructiva a unor toxine puternice si a alcoolului;Creste fenomenele de regenerare a tesutului hepatic, fiind un puternic antioxidant;Scade nivelele crescute peste normal ale colesterolului sanguin;Scade rezistenta la insulina a celulelor, la pacienii cu diabet zaharat tip 2, prin aceasta fiind folosita in tratamentul diabetului tip 2;Inhiba cresterea celulelor tumorale la nivelul cervixului si prostatei, in experimente in vitro;Reduce efectele secundare negative ale chimioterapiei, fiind folosit ca si puternic detoxifiant;Stimuleaza regenerarea ficatului in caz de hepatita virala A, B si C, hepatita toxica ori ciroza hepatica, si a dovedit efecte de inhibare a replicarii virusilor hepatici;Se folososte ca adjuvant si in caz de dischinezie biliara, migrene, urticarie, psoriazis ori cancer de piele; De asemenea este un bun galactogog, utilizat de catre femeile care alapteaza.

Planta se administreaza in doze de 1g de 4 ori pe zi, sub forma de pulbere macinata fin, luata inaintea meselor cu 30 de min, sau sub forma de extracte alcoolice (tinctura) tablete, capsule. Ceaiul nu este recomandat intrucat apa fiarta degradeaza flavonoidele din compozitia sa, acestea pierzand efectul lor antioxidant. De obicei planta se asociaza in tratament si cu alte plante medicinale, alese in functie de afectiunea pe care o tratam.