Napraznic

Dacia Plant S.R.L.
31,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dacia Plant S.R.L.

Descriere

Descriere:Napraznicul este un remediu naturist pentru normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei şi îmbunătăţirea rezistenţei organismului.

Compozitie:napraznic

Efecte:afrodiziac puternic (feminin, dar mai ales masculin), astringent şi antidiareic bun, antihemoragic bun, antispastic mediu-slab, antitumoral bun, diuretic mediu, emolient mediu-slab, hipotensiv slab, hipoglicemiant mediu-slab, reîntineritor puternic, revigorant puternic, diuretic mediu, stimulent şi reglator foarte bun al activităţii gonadelor, tonic general puternic,antiviral (acţionează asupra virusului herpetic) mediu, astringent mediu.

Actiune:Napraznic comprimate se poate utiliza ca tratament naturist pentru normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei,îmbunătăţirea vitalităţii şi tonusului organismului,reducerea stărilor de oboseală, epuizare şi surmenaj,îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului,protejarea organismului împotriva radiaţiilor,normalizarea procesului de diviziune celulară.

Mod de administrare:Adulţi: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.Copii între 7 şi 14 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului.Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Prezentare:60 comprimate.

Producator; Dacia Plant

Produse recomandate