Afa complex,capsule,Herbagetica

122,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Afa complex este un remediu naturist cu spirulina si chlorella pentru stimularea celulelor stem.Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfârșit, putându-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe încă dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigură ulterior creșterea și regenerarea organismului (celulele stem adulte). Doua substante (ficocianina si clorofila) continute, in proportii diferite, de catre aceste alge stimuleaza productia de celule stem adulte din maduva spinarii, precum si migrarea celulelor stem adulte acolo unde este nevoie de ele.

Compozitie:Alga AFA ,Chlorella,Spirulina.

Efecte:Stimuleaza productia de celule stem adulte, antioxidant, stimuleaza regenerarea celulelor nervoase, stimuleaza formarea elementelor figurate ale sangelui, stimuleaza sistemul imunitar, favorizeaza necroza formatiunilor tumorale, radioprotector, chemoprotector.

Actiune:Afa complex se poate utiliza ca tratament naturist in deficiente imunitare,refacere rapida dupa traumatisme, interventii chirurgicale, tratamente invazive,boala canceroasă, leucemie, radioterapie si chimioterapie in cancer,Alzheimer, maladia Parkinson,hepatita virala A, B, C, ciroza, sindrom de oboseala cronica, tulburari de vedere pe fond de oboseala,anemie.

Mod de administrare:Cate 1 - 2 capsule, de trei ori pe zi.

Prezentare:80 capsule.

Producator:Herbagetica.