Virusblock

52,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Descriere:  VirusBlock Forte a fost creat pe baza unei formule de succes din Canada a unui supliment alimentar destinat îngrijirii sistemului imunitar. Formula sa conține o proporție atent studiată de extracte standardizate de Ginseng-coreean, Qmatrix™ ACTIValoe® și Astragalus membranaceus, suplimentate cu Vitamina C și Zinc, ce susțin funcționarea normală a sistemului imunitar.
Compozitie:Extract din rădăcina de Ginseng-coreean/Panax ginseng, standardizat la min. 5% ginsenozide; vitamina C/acid l-ascorbic; capsulă: hidroxilpropilmetilceluloză; Qmatrix ACTIValoe (extract organic de Aloe vera standardizat la min. 10% polizaharide); extract 5:1 din rădăcină de Astragalus membranaceus, standardizat la min. 20% polizaharide; agent de încărcare: celuloză microcristalină; emulsifiant: stearat de magneziu; Zinc/citrat de zinc trihidrat.
Actiune: contribuie la susținerea și protecția sistemului imunitar;- are efect rapid, încă de la primele semne de răceală;- mărește capacitatea de apărare naturală a organismului;- are efect imunostimulator și de protecție a celulor împotriva stresului oxidativ;- are efect antioxidant și tonic general.Ginsengul coreean este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați adaptogeni vegetali, care contribuie la apărarea naturală a organismului și la funcționarea normală a sistemului imun.
Astragalus membranaceus este o plantă considerată de mii de ani în Medicina Tradițională Chineză ca adaptogen și tonic imunitar.
Qmatrix ACTIValoe este obținută printr-o tehnologie specială brevetată Qmatrix din frunze de Aloe barbadensis. Conține ingrediente active de calitate, standardizate – cu minimum 10% de polizaharide, substanțe bioactive de bază din Aloe vera.
Vitamina C și Zinc contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Administrare: La primele semne de slăbire a sistemului imunitar: 2 capsule dimineața și 2 capsule seara cu  ½ ora înainte de masă.O cutie este suficientă pentru o cură intensă de 5 zile.pentru întreținere: 1 capsula dimineața și 1 capsulă seara cu ½ ora înainte de masă.A nu se depăși doza de 4 capsule/zi.
Prezentare: 20 capsule
Producator: Biopol Gn Sro
Detalii