Venostim

27,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Venostim este un remediu natural ce sustine functionarea optima a venelor, capilarelor si vaselor limfatice. Datorita complexului vegetal bioactiv pe care il contine, este eficient in restabilirea si mentinerea tonusului peretilor vasculari. Reda functionalitatea si elasticitatea venelor. Este venotonic si vasculoprotector, creste tonicitatea venoasa, rezistenta structurilor vasculare, scade hiperpermeabilitatea capilara. Produsul este imbogatit cu vitamina C, care alaturi de hisperidina, ii potenteaza activitatea, ceea ce are ca efect consolidarea peretilor vaselor de sange. Este antioxidant, asigura protectia membranelor celulare impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi.
Compozitie:  Diosmina 90mg; Gelatina (capsula) 90mg; Aesculus hipocastanum (castan) 80mg; Vaccinium myrtillus (afin) 70mg; Vitamina C 30mg; Citrus limonium (lămâi) 20mg; Hesperidina 10mg.
Actiune:  eficient in manifestarile insuficientei venoase cronice la nivelul venelor hemoroidale (hemoroizi) sau la nivelul membrelor inferioare, manifestata prin simptome precum senzatie de greutate in picioare, durere, crampe nocturne, edeme.
Mod de administrare: 1 capsula de 2 ori pe zi, dimineata si seara, in timpul meselor; in criza hemoroidala, se pot administra pana la 6 capsule pe zi, maxim 4 zile.
Prezentare: 40 de capsule
Producator: FarmaClass Industry