Valeriana capsule

Laboratoarele Favisan
22,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Favisan

Descriere

Descriere: Valeriana capsule este un tratament naturist  pentru sanatatea sistemului nervos, a inimii, a sistemului digestiv.

Compozitie/cps: 0.4 g radacina de valeriana (valerianae rhizoma cum radicibus).

Efecte:Valeriana este un remediu naturist suport pentru sanatatea sistemului nervos, diminueaza starile de excitabilitate fizica si nervoasa, mareste rezistenta organismului la stres.Este suport pentru functia cardiaca, reduce frecventa pulsului cardiac si diminueaza tensiunea arteriala. Asigura o buna digestie, reduce spasmele digestive. benefic pentru aparatul genital feminin (sindrom premenstrual), diminueaza tulburarile de menopauza.

Administrare: Doza recomandata este de 1 capsula de 3 ori pe zi, iar ultima capsula inainte de culcare.

Prezentare: 40 de capsule. 

Producator; Favisan

Stiati ca:Utilizarea valerianei are o traditie de peste patru mii de ani, fiind considerata o planta de referinta, atat in Europa, cat si in Asia. Investita si cu insusiri magice de traditia populara, in ultimele patru decenii i-au fost dedicate sute si sute de studii medicale, care toate atesta acelasi lucru: valeriana este una dintre cele mai eficiente remedii in tratarea tulburarilor emotionale, precum si a bolilor fizice asociate lor. O problema de extrema actualitate in vremurile noastre, care stau sub semnul tensiunii si-al stresului.In medicina populara romaneasca, valeriana era considerata cea mai puternica arma pentru alungarea tuturor spiritelor rele. In unele zone de munte din Ardeal, ea se amesteca in turtele date drept merinde feciorilor cand plecau cu oile la pascut, pentru a-i feri de iele. In Moldova, fetele tinere purtau o radacina de valeriana in san pentru a fi ferite de zburatori si de tot felul de ispite ale trupului. In zona Neamtului se punea o radacina de valeriana pisata intr-un ulcior cu apa neinceputa si se lasa de la rasaritul pana la asfintitul soarelui. Apa respectiva era bauta de barbatii cu aplecare spre desfrau, iar radacina ramasa se ingropa la stalpul de la cerdacul casei (ca sa le fie sufletul chemat langa familie si sa nu uite randuielile firii). In zona muntoasa a Olteniei, radacina de valeriana pisata se dadea vreme de 49 de zile celor posedati de necurat. La rasarit si la asfintit, se lua cate un praf (aproximativ 1,5 grame) de valeriana, care se inghitea cu agheasma. Noaptea se dormea cu o legatura de valeriana, leustean si iarba creata la cap, pentru a alunga toate necuratiile din suflet si din trup. In Bucovina, copiii mici si agitati, care plangeau peste masura, nu dormeau noaptea si pareau chinuiti de spirite rele, erau scaldati in apa calda, in care se punea o cana de fiertura de valeriana. Tratamentul se facea sapte zile la rand, dupa care numaidecat copilul se linistea

Detalii