Usturoi si propolis

Laboratoarele Favisan
17,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Favisan

Descriere

Efecte: Usturoi si propolis capsule este un remediu naturist care mentine sanatatea inimii si homocisteina in limite normale, scade colesterolul din sange, scade tensiunea arteriala, mentine glicemia normala, protejeaza organismul de stres, neutralizeaza radicalii liberi, reduce spasmele.

Recomandari: Usturoi si propolis capsule este un tratament naturist care se  poate folosi ca si adjuvant in parazitoze intestinale, fermentatii intestinale, palpitatii, tulburari de vedere, acufene, neliniste.

Compozitie: 350 mg usturoi, 50 mg propolis.

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi.

Mod de prezentare: 40 capsule.

Producator;Favisan

Stiati ca:  Atunci cand vorbim despre albine, ne gandim in primul rand la miere si polen. Mai exista, insa, si propolisul, o rasina secretata de arbori, pe care albinele o colecteaza si o metabolizeaza, folosind-o apoi pentru a etanseiza stupii. Etanseizarea este atat de eficienta, incat interiorul stupului este mai aseptic decat majoritatea salilor de operatie. Denumirea „propolis” provine din limba greaca si inseamna „inaintea orasului”, adica apararea comunitatii impotriva pericolelor externe. Propolisul este o  substanta elaborata de un grup specializat din colonia de albine lucratoare. Acestea aduna diferiti produsi biologici existenti pe mugurii si ramurile tinere ale arborilor, precum si de pe coditele frunzelor. Albinele executa aceste operatii in zilele calde cu temperatura de peste +20 grade C si numai intre orele 10-15 ale zilei.

In stupul de albine propolisul are o importanta covarsitoare asigurand puritatea si igiena stupului. Efectele acestui produs pot fi deduse prin faptul ca  daca patrunde in stup sau scorbura din copac unde este situata colonia de albine un daunator ( un soarece de exemplu) este omorat de catre albine prin injectarea de veninului iar corpul soarecelui este invelit cu propolis si apoi acoperit cu un strat de ceara si astfel cadavrul conservat nu se descompune timp de 5-6 ani, astfel se evita dezvoltarea infectiilor in stup.

Despre USTUROI. Usturoiul este un condiment traditional romanesc mereu la indemana, il stim dintotdeauna si il folosim pentru gustul bun pe care il poate da anumitor mancaruri. Usturoiul este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut sub forma de aliment pur. In prezenta sucului sau, germenii de raceli, gripe si viroze au sanse minime de supravietuire. Combate infectiile, degajeaza sinusurile, bronhiile si plamanii. Un miligram de usturoi are aceeasi putere ca douazeci si cinci de unitati de penicilina. Este eficient impotriva streptococilor . Streptococii care cauzeaza scarlatina, difteria, inflamarea invelisului inimii (febra reumatica) sunt distrusi de usturoi. In usturoi s-au gasit multe substante importante. Germaniul nutritiv, cu efect anticancerigen dovedit, face parte dintre ele. De fapt, usturoiul este una dintre cele mai bogate surse de germaniu si seleniu organic (vital in prevenirea bolilor de inima si a multor forme de cancer). Usturoiul contine substanta ajoena  care “dilueaza” sangele, astfel prevenind cheagurile potential periculoase.  Usturoiul are peste o suta de compusi ai sulfului cunoscuti. Acesti compusi ajuta la reducerea tensiunii si a nivelului de zahar din sange, alunga astmul si bronsita, imbunatatesc circulatia si functiile inimii, previn cancerul si ajuta organismul sa se debaraseze de toxinele periculoase. Consumul de usturoi poate ajuta la prevenirea bolilor arteriale. Testele medicale au aratat ca radacina cu aroma intepatoare are “o actiune protectoare foarte semnificativa” in limitarea efectelor coagularii sangelui cu nivel mare de colesterol. Coboara tensiunea arteriala crescuta . De fapt, usturoiul pare sa satisfaca toate cerintele unui agent terapeutic perfect pentru reducerea tensiunii sanguine.
usturoiul nu vindeca diabetul si nu trebuie folosit fara permisiunea medicului. Dar dovezile arata ca poate fi un mod util de a scadea glicemia si, astfel, de a controla boala. Usturoiul reintinereste ficatul. Principala valoare a usturoiului in tulburarile hepatice consta in puterea sa de a detoxifia prin eliminarea bacteriilor putrefactive din intestine si, astfel, de a ajuta ficatul sa se odihneasca. Este un stimulent dovedit al sucurilor  gastrice si ajuta la stimularea si intensificarea fluxului sanguin prin ficat. Daca usturoiul nu e tolerat, cauza e o deficienta a organelor digestive – mai ales a ficatului. Un stomac sau un ficat in stare buna nu se va revolta niciodata impotriva unui element atat de natural si benefic ca usturoiul. Un leac alimentar biblic pentru bolile de stomac . Luat cu regularitate, usturoiul poate vindeca bolile de stomac si intestine. Se stie ca allicina din usturoi stimuleaza peretii stomacului si ai intestinelor, pentru a secreta enzime digestive. Dar usturoiul luat de persoanele suferinde de asemenea afectiuni trebuie sa fie diluat sau amestecat cu alte mancaruri, precizeaza acelasi expert. Un mod excelent de a atenua efectele usturoiului este acela de a-l gati, sau a-l combina cu ou si lapte. Totusi, usturoiul nici macar nu e nevoie sa fie mancat. Se poate folosi in cataplasme sau bai pentru picioare si maini, spre a calma stomacul. Puterile sale de penetrare sunt atat de mari, incat e absorbit direct prin piele. Folosit in acest mod, are o eficacitate demonstrata de nouazeci si cinci la suta. Din cele mai vechi timpuri si pana in prezent, usturoiul a fost laudat in intreaga lume pentru eliminarea gazelor, a crampelor si a simptomelor de inflamare. Usturoiul este un puternic ajutor in constipatie. Persoanele care sufera de constipatie isi pot gasi rezolvarea mancand cu regularitate cantitati moderate de usturoi, amestecate cu ceapa, lapte sau iaurt. Allicina din usturoi, stimuleaza miscarile peristaltice ale peretilor intestinali, rezultand in mobilitatea scaunului. Un leac alimentar exceptional de eficient in problemele nasului si gatului . Usturoiul e cunoscut de mult timp ca antiseptic miraculos in cazurile care implica infectii la ochi, urechi, nas si gat. Daca se ia un catel de usturoi in gura, la inceputul unei raceli, si e tinut pe partea dintre dinti si obraz, raceala va disparea in cateva ore sau cel mult o zi. Nu va ustura deloc, daca nu il mestecati. Doar razuiti-l cu dintii, din cand in cand, pentru a elibera cate putin suc.
De asemenea, usturoiul are efect curativ asupra bolilor cronice ale organelor respiratorii superioare, absorbind toxinele – ceea ce e valabil si pentru inflamatiile cronice ale amigdalelor, glandelor salivare si glandelor limfatice invecinate, empiemele sinusurilor maxilare, faringitele si laringitele grave si alte boli. Usturoiul ajuta mult in problemele aparatului genital feminin. Bufeuri? Incercati usturoiul. Depresie? Puneti putin usturoi in salata. Iritabilitatea, anxietatea, greturile, migrenele, oboseala sau agitatia, balonarea, umflarea extremitatilor, ametelile, tulburarea vederii, umflarea si sensibilizarea dureroasa a sanilor, crampele, anemia, problemele tiroidiene – toate au fost rezolvate de usturoi sau de substantele pe care le contine usturoiul. Emenagog dovedit, stimuleaza fluxul menstrual. Este un remediu milenar pentru problemele femeilor. Astazi, stim ca abilitatea usturoiului de a mari absorbtia de vitamina B1 in organism poate fi de o valoare extrema pentru alungarea greturilor matinale, a sindromului premenstrual si a multor altor probleme. Numeroase utilizari ale usturoiului si studii efectuate in acest sens arata ca cei ce sufera de artrita, reumatism, nevralgie, cistita sau au dureri de urechi, isi gasesc alinarea sau chiar vindecarea folosind usturoi, consumat in stare pura sau sub forma de ulei / tinctura sau chiar praf.