Ulei Macadamia

17,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: uleiul este obtinut prin presarea nucilor de macadamia. Bogat in acid oleic, acid palmitoleic, acid linoleic, acid linolenic. Contine un acid foarte rar:acidul palmitoleic(16.0-24.0%) care fiind asemanator sebumului uman, patrunde imediat in piele.

Ingrediente: ulei de macadamia 100%natural.

Indicatii: Uleiul de macadamia este în special recomandat pielii fragile, în tratamentul vergeturilor, cicatricilor şi a ţesutului cutanat deteriorat, pentru tenul dezechilibrat. Are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este foarte emolient, hidratant, antirid şi cu o acţiune reparatorie, este bogat în vitaminele A1, B1, B2 şi minerale, antioxidanţi, combate radicalii liberi, protejează celulele, le hrăneşte având o capacitate mare de regenerare. Are proprietatea de a vindeca răni minore de suprafaţă ale pielii, arsurile solare. Poate fi utilizat ca mască în cazul părului fragil şi îngrijire intensivă pentru mâini uscate. Uleiul din nuci de macadamia este ideal pentru masaj corporal sau facial, având consistenţa asemănătoare cu sebumul uman, se absoarbe foarte rapid în piele lăsând-o fină şi catifelată. A se utiliza de câte ori este necesar. În uz intern este indicat pentru prevenirea bolilor cardio-vasculare. Foarte utilizat în diverse reţete de salate, dulciuri şi semipreparate culinare datorită aromei deosebite.

Mod de utilizare: Extern: pielea trebuie curatata riguros cu apa calduta-principiile active sunt absorbite mai bine de pielea incalzita; nu stergeti apa de pe piele! Toate uleiurile se absorb mai bine astfel, cand pielea este umeda-in felul acesta ne asiguram ca hidratarea este optima, si nici nu raman urme grase. Puneti doar cateva picaturi si masati riguros-in felul acesta se stimuleaza si eliminarea toxinelor din tesuturi. Intern: 5-10 picaturi.

Mod de prezentare: 50 ml.

Producator; Herbavit


 

Producator: Hungaronatura.