Ulei de luminita noptii

29,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Ulei de Luminita noptii Bio presat la rece este un remediu natural care contribuie la arderea grasimilor. Uleiul este bogat in acid linoleic (omega 6), contine acid oleic (omega 9), acid linolenic (omega 3). Pentru uz intern si extern.

Compozitie: luminita noptii 100% ulei pur.

Actiune:Uleiul de luminita noptii se poate utiliza ca tratament naturist deoarece actioneaza ca antiiflamator, activeaza sistemul imunitar, benefic in tratamentul eczemelor, adjuvant in tratamentul mastalgiei, sindromul premenstrual, contribuie la reglarea nivelului colesterolului. Stimuleaza arderea grasimilor saturate, ajuta la reducerea depozitelor adipoase, contribuind in acest fel la scaderea in greutate.

Efecte:Extern: -asigură elesticitatea pielii, previne apariţia ridurilor, ameliorează simptomele,eczemelor, ideal pentru piele uscată, ridată, aspră cu acnee.Intern: - un remediu excelent în sindromul premenstrual, ajută la normalizarea tensiunii arteriale,are acţiune antiinflamatorie, hipocolesterolemiant,protejează ficatul împotriva efectele alcoolului.ajută intărirea sistemului imunitar.

Mod de administrare: 5-10 picaturi pe zi.

Prezentare: Sticla 50ml.

Producator: Hungaronatura.