Turmeric 3X dvr

30,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere; Turmeric 3X contine 3 forme de preparare a turmericului: doua tipuri de extracte super-concentrate si pulbere din radacina de Curcuma longa (Turmeric) de cea mai buna calitate, din agricultura certificata ecologic. Acest trio, obtinut din radacina turmericului are zeci de efecte vindecatoare, demonstrate prin studii stiintifice.

Compozitie ;Sofran-de-India (Curcuma longa), rizom si radacini, extract cu 95% curcumina: 200mg; Sofran-de-India (Curcuma longa), rizom si radacini, extract 10:1: 100mg- capsula; capsula tare de gelatina; Sofran-de-India (Curcuma longa-Curcuma sp.), rizom, pulbere: 70mg; Piper-negru (Piper nigrum), pulbere: 30mg.

Actiune; Contribuie la buna functionare a sistemului digestiv, a ficatului si a vezicii biliare; contribuie la mentinerea functiilor si structurii normale a articulatiilor; sustine buna functionare a sistemului imunitar si procesele normale de diviziune celulara. Are rol benefic in: eczeme alergice, bronsita cronica si astmatiforma, astm; cancer de colon, de rect, cancer de piele, cancer hormono-dependent (la san, ovarian sau de prostata); boli ale sistemului digestiv: dispepsie si indigestie, gastrita, ulcer, colita, sindromul colonului iriabil, rectocolita ulcero-hemoragica (boala Crohn); reumatism, artrita reumatoida, artroza, spondiloza si spondilita; afectiuni ale sistemului nervos: scleroza multipla, maladia Parkinson, dementa vasculara; hepatita virala sau alcoolica; mentinerea frumusetii pielii, prevenirea ridurilor de expresie, recapatarea elasticitatii pielii dupa nastere.

 Extractul super-concentrat, care contine 95% curcumina – principala substanta activa a turmericului, asigura intensitatea extraordinara a efectului terapeutic al acestui produs natural. Extractul integral, care este de 10 ori mai puternic decat simpla planta, pastreaza, in acelasi timp, o mare parte din complexitatea sa terapeutica. Pulberea de turmeric contine toate principiile active care se aflain mod natural in rizomul acestei plante si asiguraintreaga gama de efecte vindecatoare a acestei plante medicinale

Administrare ;Cate 1-2 capsule, de 2 ori-zi.

Prezentare; 60 capsule

Producator; DVR Pharma


Detalii

Categorii
Brand

Produse recomandate