Tiroidin

19,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Hormonii tiroidieni sunt sintetizati dintr-un aminoacid denumit L-Tirozina si Iod. Lipsa acestora in cantitati suficiente duce automat si la deficit hormonal. Spirulina, prin microelemente, acizi grasi esentiali si proteine stimuleaza functionarea glandei tiroide. Seleniul si vitamina E sunt antioxidanti care protejeaza glanda tiroida de efectul nociv al radicalilor liberi. Suplimentarea alimentatiei zilnice cu o capsula de Tiroidin asigura necesarul de nutrienti pentru buna functionare a acestei glande.

Indicatii : Tiroidin este un remediu naturist care se poate folosi ca si adjuvant de catre persoanele  care sufera de hipotiroidism, adica de o functionare lenta a tiroidei. Hormonii tiroidieni secretati de glanda cu acelasi nume sincronizeaza sistemul hormonal al intregului organism. Secretia deficitara a glandei tiroide se manifesta prin : oboseala cronica, letargie, depresie, incetineala a miscarilor, tulburari ale memoriei; crestere in greutate, constipatie, toleranta scazuta la frig; par / piele uscata, edem in jurul ochilor, menstruatie abundenta.

Administrare : Se recomanda consumul unei capsule / zi, cu un pahar de lichid, de preferinta pe stomacul gol, intre mesele principale.

Compozitie : Spirulina - 180 mg, L-Tirozina - 90 mg, Vitamina E (alfa-tocoferol) - 45 mg, Seleniu - 0.15 mg, Iod - 0.30 mg.

Prezentare: 30 capsule gelatinoase

Despre Glanda Tiroida. Glanda tiroida este cea mai mare glanda localizata la nivelul gatului. Acesta este situata in partea anterioara a gatului sub piele si sub straturile musculare.
Glanda tiroida are forma unui fluture cu doua aripi fiind reprezentata de lobii tiroidieni stag si drept care acopera traheea. Singura functie a glandei tiroide este de a produce hormoni tiroidieni.  Acesti hormoni au un rol important in majoritatea tesuturilor organismului, stimuland activitatea celulara. Functia tiroidei este de a reglementa metabolismul organismului
.Glanda tiroida secreta doi hormoni principali, Tiroxina (T4) si Triiodotironina(T3). T4 este principalul hormon produs de glanda tiroida si se transforma in hormonul T3 in unele tesuturi. Acesti hormoni regleaza metabolismul corpului omenesc si functiile organelor interne. Hormonii tiroidieni influenteaza in mod esential fiecare organ intern, fiecare tesut si fiecare celula din organism.Glanda tiroida este stimulata in producera hormonilor T3, T4 de catre un alt hormon numit TSH, care este secretat de glanda pituitara. Cea mai frecventa boala a tiroidei, hipotiroidismul apare atunci cand glanda tiroida nu produce o cantitate suficienta de hormoni tiroidieni.Extractul uscat de tiroida se foloseste din 1892. Daca medicamentele de sinteza contin doar hormonul T4, extractul uscat de tirida contine hormoni tiroidieni intr-un raport echilibrat (80% T4 si 20% T3).

Despre Seleniu. Seleniul este un remediu naturist , cel mai important rol al seleniului şi totodată cel mai bine aprofundat de către ştiinţă fiind acţiunea lui antioxidantă prin care protejează organismul faţă de efectele radicalilor liberi. In caz de insuficienţă a seleniului, capacitatea antioxidantă a organismului scade puternic, ceea ce explică variabilitatea mare a exteriorizării acestei insuficienţe (o sensibilitate crescută faţă de bolile cardiovasculare sau pulmonare şi de asemenea faţă de dezvoltarea tumorilor, imbolnăvirea mai rapidă şi alte modificări degenerative legate de aceasta). Importanta seleniului pentru organismul uman a fost apreciata in mod corespunzator abia in anii saizeci. Societatea stiintifica Europeana pentru alimentatie a recomandat 50-200mcg ca o doza medie zilnica pentru adulti si 50-80 mcg pentru copii. Seleniul se recomanda ca tratament naturist prin rolul său de antioxidant.

Detalii

Categorii