Tinctura de afin

Dacia Plant S.R.L.
13,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dacia Plant S.R.L.

Descriere

TINCTURA DE AFIN este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Vaccinium myrtillus, aceasta fiind utilizata in medicina traditionala in afectiuni oculare si diabet zaharat.
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.
In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.
INTERN: Se utilizeaza ca adjuvant in: hiperglicemie, diaree, enterita, enterocolita, colita de fermentatie, colita de putrefactie, fragilitate capilara, hemoroizi, diabet zaharat, retinopatie diabetica, infectii urinare, guta, reumatism, hiperuricemie (exces de acid uric in sange).
EXTERN: Se utilizeaza ca adjuvant in: hemoroizi.
Actiuni
INTERN: Astringenta, antidiareica, antihemoragica, antiseptica intestinala si urinara, hipoglicemianta, capilaroprotectoare (protejeaza vasele capilare), antiinflamatoare.
EXTERN: Astringenta, antiseptica.

Administrare
INTERN: Adulti: cate o lingurita de tinctura diluata in 100ml de apa (jumatate de pahar) de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.
EXTERN: In hemoroizi se aplica extern sub forma de comprese sau badijonaj cu solutia diluata, obtinuta prin adaugarea unei lingurite cu tinctura la 100ml de apa (jumatate de pahar).

Producator; Dacia Plant