Tianli tinctura

160,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

 

Descriere: Tianli este un remediu naturist si un stimulent natural pentru potenta maxima, erectii prelungite si sigure, produs 100% natural fara efecte secundare

Prin consumarea unei singure fiole de TIANLI NATURAL POTENT beneficiezi de ERECTII sigure si de durata,efectul simtindu-se in maxim 60 de minute dupa administrare. TIANLI revigoreaza rapid impulsul sexual si se adreseaza in principal celor care doresc performante sexuale imbunatatite. Produsul NU creeaza dependenta,NU are efecte secundare,iar administrarea de durata este benefica organismului.

Administrare: Se bea o fiola de TIANLI-NATURAL POTENT (a se agita inainte)cu 45-60minute de actul sexual, iar pentru intretinere se recomanda o cura de 16 zile. Efectul produsului iti va da siguranta si increderea consumarii actului sexual in cele mai bune conditii,acesta putandu-se repeta de mai multe ori. Nu se depaseste doza de 1 fiola pe zi.

Compozitie: 21,28% Epimedim rubrum, 21,28 % Lycium barbarum, 21,28 % Polygonum multiflorum, 10,64 % Hypoxis minor, 10,64 % Damnacanthus spp, 10,64 % Saline cistanche, 4,24 Eleutherococcus senticosus/fiola.

Atentie: prudenta la persoanele cu hipertensine si boli de inima si nu se recomanda adolescentilor.

Mod de prezentare : cutie cu 6 fiole a cate 10 ml fiecare

Producator; Sanye

Detalii

Produse recomandate