Telom-R regenerare DVR

84,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Descriere Telom R Regenerare este un remediu natural care ajuta la regenerarea intregului organism,  contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la procesul de diviziune celulară.

Compozirie. Capsula de gelatină tare; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, extract hidroalcoolic 20:1, cu min. 50% polizaharide, uscat: 80 g; Chlorella (Chlorella vulgaris), pulbere: 80 mg; Lăptișor-de-matcă liofilizat: 80 mg; Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), rădăcina, pulbere: 79.88 mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, pulbere: 40 mg; Arbore-de-tămaie (Boswellia serrata), rășina, extract 5-10:1, uscat cu 70-85% acizi boswelici: 20 mg; Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc: 20 mg; Scorțișoară (Cinnamomum cassia), ulei esențial: 0.04 mg; Brad-siberian (Abies sibirică), ulei esențial: 0.04 mg; Ravintsară (Cinnamomum camphora) ulei esențial 0.04 mg.

Actiune. contribuie la menținerea sănătății imunitare, contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale, contribuie la menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge, contribuie la sinteza normală de ADN și la cea a proteinelor, contribuie la menținerea fertilității și reproducerii normale

Astragalus membranaceus: Susține sănătatea vaselor de sânge, contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale, De asemeni ajută la menținerea fluidității fiziologice a sângelui. Poate proteja funcția cardiacă; contribuie la menținerea sănătății imunitare, susține apărarea naturală a organismului, contribuie la apărarea organismului împotriva agenților externi, crește rezistența organismului în caz de condiții ambientale neprielnice; este un tonic ce contribuie la activitatea adaptogenă, susține rezistența fizică și mintală a organismului; are un rol antioxidant protejând, celulele și țesuturile de deteriorările oxidative.Chlorella: Întreține energia și tonusul; sursă naturală de nutrienți esențiali, de vitamine și de minerale; întărește vitalitatea; utilizată în caz de oboseală temporară. Susține sistemul de apărare.Zincul: contribuie la metabolismul acido-bazic normal, al carbohidraților, macronutrienților, a acizilor grași și a vitaminei A; contribuie la funcția cognitivă normală, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la menținerea vederii normale; contribuie la sinteza normală de ADN și la cea a proteinelor; contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la procesul de diviziune celulară; contribuie la menținerea fertilității și reproducerii normale și la a creșterea secreției principalului hormon masculin.

Zincul: contribuie la metabolismul acido-bazic normal, al carbohidraților, macronutrienților, a acizilor grași și a vitaminei A; contribuie la funcția cognitivă normală, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la menținerea vederii normale; contribuie la sinteza normală de ADN și la cea a proteinelor; contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la procesul de diviziune celulară; contribuie la menținerea fertilității și reproducerii normale și la a creșterea secreției principalului hormon masculin.Arborele-de-tămâie: Protejează tractul digestiv; susține flexibilitatea articulațiilor; ajută la îmbunătățirea funcției mintale; ajută la menținerea colesterolului la niveluri sănătoase. Sprijină funcția inimii; sprijină starea de sănătate a plămânilor; susține funcția reproductivă; sprijină sănătatea menstruală; susține sănătatea sexuală masculină.

Administrare.Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi.

Prezentare.120 capsule

Producator. DVR Pharm

Detalii

Produse recomandate