tablete magneziu adams

32,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Mgneziul este un mineral deosebit de important pentru organism, carenta caruia afecteaz sistemul nervos periferic, memoria si provoaca crampe musculare in tot corpul, dureri de cap, insomnie, astenie si irascibilitate (contribuind la depresie), tulburari de memorie, fragilitatea unghiilor si a parului,
oboseala vizuala, palpitatii. Magneziul este un sedativ natural, ajutand la reducerea durerilor musculare, durerilor de spate si la scaderea crampelor musculare (inclusiv a celor nocturne), relaxand muschii si reducand stresul.


Magneziul are si rol antioxidant. Intervine in procese de reglare a pH-ului sanguin, reducand radicalii liberi si stresul oxidativ. De asemenea stresul oxidativ este recunoscut ca un factor important in declansarea aterosclerozei.

Efecte;Magneziul este necesar pentru functionarea optima a muschilor. De asemenea, este un mineral important pentru functionarea muschilor tubului digestiv, ce indeplinesc urmatoarele functii, amestecarea alimentelor in stomac cu sucul gastric – prin contractia musculaturii netede a stomacului.

Administrare; 1 tableta pe zi

Prezentare; flacon 90 tablete

Producator; Adams


Detalii