StomaCalm

37,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:StomaCalm este un remediu natural pentru afectiuni gastrice.Extractul de Lemn dulce este cunoscut drept unul din cele mai bune produse naturale pentru protectie gastrica, pentru reducerea inflamatiei la nivelul mocoasei stomacului și stimularea proceselor de regenerare la acest nivel, pentru normalizarea secretiei de sucuri gastrice. Chitosanul are un puternic efect alcalinizant, fiind de un real ajutor timpul crizelor de gastrita. De asemenea, stimuleaza regenerarea mucoasei gastrice și a peretilor stomacului afectati de secretiile acide.Extractul de Passiflora vine in completarea calmantelor gastrice cu reducerea excitabilitatii psihice, a starilor de anxietate sau iritabilitate, care – este știut – declanșeaza și întretin crizele de gastrita.Extractul de Sunatoare are un puternic efect antidepresiv, calmant și de stabilizare emotionala. În plus, actioneaza ca și cicatrizant și antiinflamator asupra epiteliilor, inclusiv asupra mucoasei gastrice.

Compozitie:Lemn dulce,Zmeur,Tei ,Obligeana,Chitosan,Passiflora,Sunatoare.

Efecte:calmant gastric,antiinflamator gastrointestinal,cicatrizant,sedativ ușor,antibacterian ușor, protector gastric.

Actiune:StomaCalm se poate utiliza ca tratament naturist pentru gastrita hiperacida,ulcer gastric și duodenal,arsuri gastrice (pirozis),colita de fermentatie.

Mod de administrare:1-2 capsule de trei ori pe zi.Persoanele care au variatii mari ale glicemiei, vor lua cate 1 capsula, la 4-6 ore pe timpul zilei, iar înainte de culcare vor lua alte doua capsule.O cura cu acest produs dureaza 30-60 de zile, dupa care se face o pauza de 14-21 zile, dupa care administrarea se poate relua.

Prezentare:70 capsule+30 capsule gratis.

Producator:Herbagetica.

Detalii