Somn Usor comprimate

Hofigal Export-import S.A
11,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export-import S.A

Descriere

Compozitie: un comprimat contine amestec de pulberi: 0,4 g radacina de valeriana; (Valeriana officinalis), 0,1g partea aeriana din pasiflora (Passiflora incarnata), 0,1 g de levantica (Lavandula angustifolia), 0,04 g radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) si excipienti.

Recomandari: Somn usor este un remediu naturist adjuvant pentru ameliorarea starilor de disfunctie neuropsihica: insomnie, anxietate, iritabilitate nervoasa, cefalee, mialgii, tulburari neurovegetative ,  tulburari de menopauza; colite, gastrite; revigorarea organismului,  calitatea somnului.

Contraindicatii: produsul nu se recomanda la copii sub 5 ani, în sarcina si perioada de alaptare;

Precautii: nu se recomanda în hipertensiune arteriala sistemica, deoarece favorizeaza retinerea sodiului în organism; nu se administreaza concomitent cu barbiturice si benzodiazepine, deoarece potenteaza actiunea acestora; nu se administreaza în afectiuni hepatice cu colestaza; deoarece produsul favorizeaza instalarea somnului, scaderea atentiei, a reflexelor si puterii de concentrare nu se recomanda a fi utilizat in timpul activitatilor diurne care necesita atentie, de catre conducatorii auto si utilaje; administrarea produsului la persoane care urmeaza un tratament cu corticosteroizi sistemici, cu diuretice de ansa si tiazidice, cu glicozizi digitalici si antiaritmice de tipul procainamidei si chinidinei, numai la recomandarea si sub supravegherea medicului.

Actiune:  Somn usor este un remediu naturist  supliment nutritiv natural  cu proprietati sedative în starile de disfunctii nervoase , stari de emotivitate crescuta,  antispastica în tulburari digestive, usor hipotensiva si revigoranta. Confera organismului o stare de bine, liniste si calm care faciliteaza inducerea somnului fiziologic.

Mod de administrare: Adulţi: 1-2 comprimate seara cu 2 –3 ore înainte de culcare sau ori de câte ori este nevoie (după recomandarea medicului). Copii 5- 12 ani: o fracţie din doza adultului proporţională cu greutatea corporală, seara înainte de culcare în cazul stărilor de agitaţie, emotivitate crescută, numai la indicaţia medicului.

Producator; Hofigal

Mod de prezentare: 20 comprimate acoperite.