Sirop Momyrtidiab

Hypericum Impex S.R.L.
22,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hypericum Impex S.R.L.

Descriere

Descriere:Siropul Momyrtidiab este un remediu naturist pentru persoanele care sufera de diabet.

Compozitie:extract natural din fructe proaspete de Momordica charantia si Vaccinium myrtillus (Afin de padure), indulcitor natural din planta Stevia rebaudian

Efecte: Siropul momyrtidiab este un tratament naturist cu actiune hipoglicemiantă, hipocolesterolemiantă, imunostimulentă, antioxidantă, antiseptică.

Mod de administrare: 2-4 linguri de Momyrtidiab dizolvate în apă minerală sau plată, de 2 ori pe zi, în cure de 2 săptămâni. Dacă glicemia nu scade doza se măreşte la 6 linguri Momyrtidiab pe zi. A se agita înainte de folosire. După deschidere se păstrează în frigider.

Actiune:Siropul Momyrtidiab este un remediu naturist  si se recomandă persoanelor cu tendinţa de creştere a glicemiei si celor cu diabet zaharat insulino dependent, fiind o preţioasă sursă de insulină vegetală naturală, datorită conţinutului de charantină din fructele de Momordica şi de myrtilina din fructele de Afin. Stimulează insulele Langerhans din pancreas pentru secreţia de insulină.Ameliorează afecţiunile caracteristice diabeticilor cauzate de circulaţia periferică defectuoasă (retinopatia diabetică, hipertensiune arterială, flebite, arterite). Momyrtidiabul ajută şi la tratarea sau ameliorarea infecţiilor digestive (candidoza bucală sau digestivă, micoze, dizenterie, enterite, enterocolite), infecţii urinare, calculoză urinară, gută, boli reumatice. Previne sau întârzie tulburările neurologice la bătrâni, ateroscleroză cerebrală, tulburările vasculare de senescenţă. Este benefic în ameliorarea sechelelor de infarct miocardic. Reduce grăsimile şi colesterolul din sânge normalizând echilibrul dintre cele două forme de colesterol. Îmbunătăţeşte activitatea inimii.

Prezentare:flacon 250 ml

Producator:Hiperycum

Despre Diabet. Cei cu grupa sanguina A si B sunt mai predispusi la diabetul de tip 1, cauzat de un deficit de insulina, hormon fabricat de pancreas, responsabil de patrunderea glucozei in celulele organismului. Cauza deficitului de insulina este distrugerea celulelor beta ale pancreasului, care sunt singurele celule capabile sa produca insulina. Daca aveti de gand sa folositi medicatie naturista pentru diabet, discutati cu un nutritionist pentru ca s-ar putea sa fiti nevoiti sa va reajustati dozele de insulina. Diabeticii de tip 2 prezinta in mod caracteristic niveluri crescute de insulina in sange, dar tesuturile lor sunt lipsite de sensibilitate la insulina. Aceasta stare se dezvolta in timp si este de obicei rezultatul unei diete neadecvate. Diabetul de tip 2 este adesea observat la cei cu grupa sanguina 0 care au consumat produse lactate si produse din porumb timp de multi ani; apare si la cei cu grupa sanguina A care consuma cantitati mari de carne si produse lactate. Diabeticii de tip 2 sunt de obicei supraponderali, avand adesea hipercolesterolemie si hipertensiune arteriala- semne ale unei vieti pline de optiuni alimentare neadecvate si lipsite de exercitii fizice. Singurul tratament real pentru diabeticii de tip 2 este dieta si exercitiul fizic. Un complex cu eficienta ridicata de vitamine B poate, deasemenea, ajuta impotriva intolerantei la insulina.

Despre Castravete Amar(Momordica charantia). Leguma, a cărei denumire ştiinţifică este Momordica charantia, mai este cunoscută şi sub numele de pepene amar, karela sau goya. Este originară din sudul Asiei, dar e răspândită şi în Africa şi în Australia. Se prezintă ca o plantă agăţătoare, cu frunze lobate şi zimţate. Florile sunt mici şi au culoare gălbuie, iar fructele sunt portocalii atunci când sunt coapte. Ca formă, acestea din urmă sunt aproape cilindrice şi au o suprafaţă rugoasă şi noduroasă. După studii amănunţite, medicii au putut să afirme că, spre deosebire de alte legume, castravetele amar are proprietăţi rar întâlnite. Totul e să fie consumat în stare naturală. Printre substanţele descoperite în el se regăsesc vitaminele A, B1, B6, B9, B12, C, E şi K, dar şi minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fier şi zinc. De asemenea, leguma conţine cantităţi mari de fibre alimentare şi de carbohidraţi, datorită cărora este recomandată în regimul alimentar al persoanelor care suferă de afecţiuni digestive.Nici persoanele care suferă de diabet zaharat nu ar trebui să evite castravetele amar. Astfel, o serie de cercetări efectuate în ultimii ani a arătat că nivelul zahărului în sânge este echilibrat în urma consumului acestei legume.Mai mult, castravetele amar mai este cunoscut şi sub numele de insulina vegetală, deoarece conţine 16 aminoacizi identici cu cei ai insulinei bovine, substanţă ce se administrează diabeticilor. O altă calitate a castravetelui amar este aceea că diminuează stările de iritare şi de inflamare ale organismului. De aceea, nutriţioniştii sfătuiesc să se ia serios în calcul introducerea castravetelui amar în curele de detoxificare. Deoarece leguma amară întăreşte considerabil sistemul sanitar contra atacurilor bacteriilor şi virusurilor, în prezent se cercetează şi posibilitatea ca ea să vindece HIV/SIDA. Mai mult, această sursă de insulină vegetală nu are nici contraindicaţii, nici reacţii adverse. Alte studii realizate în cadrul Universităţii Saint Louis din Statele Unite ale Americii au dovedit în urma experimentelor de laborator că extractul de castravete amar previne şi încetineşte evoluţia cancerului de sân şi creşte imunitatea persoanelor bolnave.

Detalii