Seleniu Organic

37,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Seleniul este un element chimic prezent in toate tesuturile corpului nostru, avand concentratia cea mai mare in rinichi, ficat, splina si pancreas.Functia sa biologica se refera la rolul sau de mineral care protejeazaimpotriva cancerului. Component de baza al unor enzime care protejeazacelulele noastre de distrugerile radicalilor liberi din organism, contribuindastfel la mentinerea starii bune de sanatate si tinerete. Mai mult, Seleniul ne protejeaza si impotriva actiunii toxice a unor metale grele, cum sunt plumbul, mercurul si arseniul.Seleniul este esential in organismul nostru pentru producerea anticorpilor, pe care sistemul imunitar ii foloseste pentru a se apara devirusi, de bacterii, de ciuperci parazite etc. Seleniul intervine in sinteza coenzimei Q10, in reglarea nivelului hormonilor masculini, in bunafunctionare a prostatei la barbati.Diferenta intre Seleniul de sinteza si cel organic este insa FOARTE mare,in primul rand din punctul de vedere al eficientei terapeutice. Seleniul desinteza este mult mai greu asimilat de organism si nu are decat o partedintre efectele antitumorale si stimulente imunitare ale variantei sale organice.Seleniul organic este obtinut din drojdia de bere, fiind asociat in modnatural cu aminoacizi, cu vitaminele B, A si E, precum si cu multe alteoligoelemente (fier, magneziu, crom). Studiile au demonstrat efectele vindecatoare certe numai cu Seleniu organic. Seleniul obtinut din extractede drojdie de bere au indus apoptoza (moartea celulara programata) acelulelor canceroase atat pe culturi de celule, cat si pe animale de laborator.Seleniul organic este cel care a crescut cantitatea de anticorpi din laptelematern, a activat anumite celule ale sistemului imunitar, a determinat sinteza enzimelor cu rol antioxidant .Deficienta de seleniu produce si deficiente imunitare grave, scadefertilitatea la barbati, produce tiroidite auto-imune. In cazurile extreme,lipsa acestui oligoelement produce insuficienta cardiaca cronica si tulburarinervoase grave. Deficienta de seleniu mai contribuie la aparitia: xerodermiei(uscarea pielii), a cataractei, a asteniei, afectand utilizarea vitaminei E decatre organism, a gripei si a afectiunilor virale.

Compozitie:Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) uscata siinactivata pulbere – 542mg, Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) extract cu 2065 ppm seleniu – 58mg.

Actiune:Seleniu organic are actiune antitumorala,stimuleaza imunitatea, puternic antioxidanta,hipoglicemiant, previne formarea placilor de aterom pe artere,anxiolitic, antidepresiv,regleaza activitatea glandei tiroide,previne si incetineste procesele de la nivelul articulatiilor si alsistemului osos.

Efecte:Seleniul organic se poate utiliza ca tratament naturist in boala canceroasa, radioterapie in cancer,leucemie,deficiente imunitare,infertilitate la barbati,hepatita virala B si C, hepatita la alcoolici,tiroidita auto-imuna, noduli tiroidieni, hipertiroidie,gripa,insuficienta cardiaca, infarct miocardic,artrita si poliartrita reumatoida,distrofie musculara,arsuri solare, iradiere,sechele ale intoxicatiei cu cupru, mercur, arseniu.

Mod de administrare:Copii – intre 4 si 8 ani- 1 capsula pe zi; - intre 9 si 13 ani- 2 capsule pe zi.Copii peste 14 ani si adulti cate 1 capsula de 3 ori pe zi.Femeile insarcinate si care alapteaza – intre 1 si 3 capsule pe zi. Bolnavii de cancerintre 4 si 6 capsule pe zi.

Prezentare:80 capsule

Producator:Herbagetica

Detalii