Se - Spirulin

Hofigal Export-import S.A
17,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export-import S.A

Descriere

 Descriere:Se-Spirulin este un remediu naturist care regleaza functiile metabolice, intareste sistemul imunitar, regleaza schimburile de substante la nivel celular.

Compoziţie: 1 comprimat acoperit conţine 500 mg pulbere de algă Spirulina Platensis, 7,5mg drojdie seleniată corespunzătoare la 15 mg seleniu şi excipienţi până la 950mg. 

Efecte: SE-Spirulin este un tratament naturist unde prezenta Se asociat Spirulinei este utila pentru completarea dietelor dezechilibrate sau deficitare in continutul de nutrienti si fibre.Supliment alimentar complex care intervine în reglarea unor funcţii metabolice, stimulează celulele efectoare ale sistemului imun, are rol antioxidant şi depurativ. Contribuie  la scăderea riscului de apariţie a bolilor cardiovasculare, a cancerului şi a deficitului funcţiilor imune; în hepatite cronice, ciroză hepatică (supliment nutritiv cu rol de protecţie a celulei hepatice şi depurativ eficient în procesele de eliminare a substanţelor dăunătoare cu efete hepatotoxice); gastrite, ulcer gastric şi duodenal; diabet zaharat tip II, obezitate; insuficienţă renală; cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială; insuficienţă corticosuprarenală; distonie neurovegetativă, suprasolicitare nervoasă, efort intelectual susţinut; îmbunătăţirea performanţelor sportive; compensarea carenţelor de calciu şi magneziu (conţine Ca şi Mg organic asimilabil); retinopatii, glaucom, cataractă; combate procesul de îmbătrânire precoce; adjuvant în regimul igieno-dietetic recomandat pentru profilaxia bolilor maligne, radioprotecţie, alergii cronice la substanţe chimice şi alergeni din mediul înconjurător. 

Contraindicaţii: Nu au fost semnalate până acum. 

Precauţii:  La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului. 

Mod de administrare: Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.

Adulţi: 1 - 2 comprimate de 3 ori pe zi cu 30 minute înainte de mesele principale.

Sportivi: 2 comprimate de 4 -5 ori pe zi înainte cu 30 de minute de mese.

La recomandarea medicului dozele pot fi modificate.Se poate administra în cure prelungite şi în paralel cu tratamentele convenţionale recomandate de medic.

Producator: Hofigal

Copii peste 3 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte cu 30 de minute de mesele principale.

Formă de prezentare:Cutie pliantă din carton conţinând 4 blistere a 10 comprimate acoperite/ blister)

Condiţii de păstrare:  A se păstra la temperatura camerei (15 - 25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original !A nu se depăşi doza zilnică recomandată!A se citi recomandările înainte de utilizare!A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Stiati ca:Spirulina este o alga in forma de spirala bogata in substante nutritive, descoperita in lacurile naturale alcaline din America de Sud si Africa. Timp de secole aceasta planta a reprezentat o parte importanta a regimului alimentar al multor comunitati. Din 1970 spirulina a fost din ce in ce mai mult studiata si cunoscuta, fiind utilizata pe scara larga ca supliment alimentar. Spirulina are o compoziţie unică în rândul plantelor. Asta fiindcă ea conţine peste 280 de substanţe extrem de folositoare organismului. Acestea sunt asimilabile în organism în proporţie de 80%. Spirulina este astfel unul dintre cele mai eficiente tratamente naturale în bolile de ficat, anemii şi în afecţiuni ale inimii. Unde mai pui că e şi la îndemână: o poţi găsi în farmaciile naturiste sub formă de capsule, pudră, granule şi comprimate.

Protejează ficatul.Spirulina este cel mai eficient protector natural al ficatului, căruia îi furnizează din plin vitamine şi proteine. Alga contribuie la regenerarea celulelor hepatice, îmbunătăţind funcţiile ficatului. E indicată mai ales în hepatite cronice şi în ciroză hepatică. De asemenea, spirulina ajută la regenerarea ficatului afectat de consumul excesiv de alcool sau de medicamente. În astfel de cazuri, se recomandă un tratament cu 8-10 comprimate pe zi, timp de 30 de zile.

Tratează anemiile.O cură cu 10 comprimate de spirulină pe zi, timp de o lună, este foarte eficientă în anemii de mai multe tipuri. Spirulina conţine întregul complex de vitamine B (B1, B2, B6, B8, B12). Dintre acestea, vitamina B12 este foarte importantă în tratarea anemiei pernicioase (care apare când această vitamină este deficientă în corp). Ştiai că spirulina conţine de 20 de ori mai mult fier decât spanacul? Ei bine, datorită acestui fapt, este indicată şi pentru anemiile cauzate de lipsa acestui mineral.

De ajutor în hipertensiune.Datorită capacităţii sale de a stabiliza circulaţia sângelui, spirulina are efecte benefice şi asupra inimii. Ea reduce tensiunea arterială, în caz de hipertensiune. Legat de sistemul cardiovascular, mai are o proprietate foarte importantă, şi anume reducerea nivelului de colesterol „rău” din sânge, care ar putea afecta inima şi arterele. Cercetătorii cred că acizii graşi omega-3 şi omega-6 pe care-i conţine sunt responsabili de aceste proprietăţi. În tratare bolilor cardiovasculare se recomandă 8-15 comprimate pe zi, timp de 30 de zile.

Previne afecţiunile ochilor.Datorită vitaminei A din componenţă, spirulina previne afecţiuni ale ochilor , precum cataracta, miopia, glaucomul sau degenerescenţa maculară. De asemenea, antioxidanţii pe care-i conţine (zinc, vitamina D) previn îmbătrânirea prematură a ochilor. Pentru tratarea dar şi prevenirea afecţiunilor oculare, se iau 8-10 comprimate pe zi, timp de o lună.

Pansament pentru stomac.Cei care au probleme cu stomacul pot încerca un tratament cu 10-15 comprimate pe zi, timp de 30 de zile. Spirulina îmbunătăţeşte digestia, neutralizând acidul gastric în exces. Proteinele, clorofila, vitaminele A şi B din componenţa ei ajută la prevenirea şi vindecarea afecţiunilor aparatului digestiv şi a ulcerului gastric.