Renalex

Laboratoarele Fares
19,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Fares

Descriere

Recomandare. Renalex este un remediu naturist pentru tratamentul litiazelor reno-urinare, inflamatiilor urinare, infectiilor urinare, cu efect litolitic, antispastic, diuretic, antiinflamator.
Compozitie: uleiuri de fenicul si menta, extracte de radacina de osul iepurelui, ridichie neagra, ochii soricelului, funze de mesteacan, alcool etilic.
Administrare: cate 20-40 picaturi de cate 3 ori pe zi.
Prezentare. Tinctura la flacon 30 ml.

Despre Mesteacan. De la mesteacăn se folosesc în fitoterapie mugurii, frunzele, coaja şi seva. Ceaiul are un efect excepţional asupra rinichilor, contribuind la diureză. Ca urmare, organismul este ajutat să se detoxifice, tenul se curăţă şi chiar o serie de boli încep să se vindece. Scade nivelul colesterolului. Printre bolile în care este folositor ceaiul de mesteacăn se numără: nefritele, reumatismul, guta, bolile de piele şi inflamaţiile articulare. Cu ajutorul fierturii, acidul uric este eliminat mai bine din organism, iar nivelul colesterolului scade.
Pentru ceai se folosesc 20 g de frunze mărunţite peste care se toarnă o cană cu apă clocotită. După ce lichidul se lasă deoparte, acoperit, şi ajunge la circa 40˚C de grade, se adaugă un vârf de cuţit de bicarbonat de sodiu. Acesta are un rol important, neutralizând acidul betuloretinic, ce micşorează efectul diuretic. Se mai lasă timp de şase ore, apoi se strecoară şi se bea în două tranşe, la distanţă de patru ore una de alta.
Pentru efectul său detoxificant, ceaiul de mesteacăn este recomandat şi în tratarea bolilor de ficat.

 

Detalii