Pufulita

Laboratoarele Favisan
18,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Favisan

Descriere

Descriere: Pufulita, protectie urogenitala.

Compozitie: 0.20g pufulita (epilobii herba).

Efecte:Ajuta digestia si dezintoxicarea organismului. Mentine sanatatea urogenitala, ajuta la eliminarea bacteriilor patogene din tractul urinar; creste rezistenta organismului la nivelul aparatului urinar; este suport impotriva formarii calculilor urinari; asigura o diureza normala, mentine prostata sanatoasa. Este suport pentru sanatatea sistemului hepatobiliar, este hepatoprotector, ajuta potentialul detoxifiant al fucatului.

Recomandari:Se poate folosi  ca adjuvant in afectiuni ale prostatei (hiprtrofie, adenom, tumori), afectiuni ale vezicii urinare si rinichilor, afectiuni ale ficatului, gripe, raceli.

Administrare: Doza recomandata esde de 1 capsula de 3 ori pe zi .

Prezentare: 40 de capsule.

Producator: Favisan

Stiati ca: Pufuliţa, este o plantă răspândită, ce se caracterizează mai ales prin faptul că ceea ce este considerat la început drept o tulpină florală mică este în realitate un ovar de fruct hipogin, care se umflă după înflorire, se decolorează şi creşte în lungime. Toamna sunt eliberate seminţele înconjurate în abundenţă de bumbac. Planta înfloreşte şi rodeşte destul de puternic. Se colectează întreaga plantă, tulpină, frunze şi flori, cu grijă ca planta să fie culeasă din mijloc - de altfel, ea se rupe foarte uşor - pentru a forma noi mlădiţe laterale. Ceea ce s-a cules se taie cât este în stare proaspătă. Întreaga plantă are calităţi curative şi acţiune farmaceutică. Afectiuni pentru care este recomanda pufulita cu flori mici: adenom de prostata, cancer de prostata, scrotal, genital, renal; hepatita virala A, B si C; ulcer gastro-duodenal; cistita, nefrita, litiaza urinara.Pentru adenom de prostata se foloseste tinctura, care este forma de administrare cu cele mai rapide rezultate. Se ia o lingurita in jumatate de pahar cu apa, de patru ori pe zi, pe stomacul gol. Tratamentul este de lunga durata: minimum trei luni. Hepatita virala de tip A, B, C, hepatita cronica evolutiva, ciroza - In bolile hepatice, pufulita este foarte eficienta in combinatie cu plantele amare, care-i potenteaza foarte mult actiunea favorabila asupra ficatului. In hepatita de toate tipurile se foloseste o combinatie in proportii egale de tinctura de pufulita si rostopasca (se obtine in acelasi mod ca si cea de pufulita), din care se ia o lingurita diluata in jumatate de pahar de apa, inainte de fiecare masa. In fazele precirotice si in ciroza se administreaza pulberea de pufulita, combinata in proportii egale cu anghinare (Cinara scolymus) si pelin (Artemisia bsinthium) cate o lingurita de patru ori pe zi, pe stomacul gol. Pulbere fina din planta de pufulita impotriva bolilor de ficat in forma avansata: se foloseste mai ales in bolile de ficat in forma avansata, cand nu este permis alcoolul.Infuzie din pufulita pentru cancerul de prostata, rectal, genital, scrotal; ulcer gasto-duodenal.Este utilizata mai ales in tratarea afectiunilor tumorale, in special cele cu localizare in zona rinichilor, pe traiectul urinar sau la prostata. Adjuvant in cancerul de prostata, scrotal, genital, renal - infuzia de pufulita (preparata prin macerare combinata cu infuzare) are efecte imunostimulente si antitumorale, manifestate mai ales asupra aparatului genital si urinar. Se administreaza infuzie de pufulita, in cure de lunga durata (minimum jumatate de an), cate trei cani pe zi, pe stomacul gol.Ulcerul gastro-duodenal, enteritele - se beau 2-3 cani de infuzie de pufulita pe parcursul unei zile. In cistita, nefrita, pielo-nefrita si litiaza urinara, pufulita este foarte eficienta in asociere cu ghimpele.

 

Siati ca :Virginia Faur a lucrat 24 de ani în cercetare şi a obţinut 106 brevete de inventator, majoritatea în domeniul medicamentului.În anul 1988, a fost cotată a treia femeie-inventator din lume, având în faţă două japoneze.Între 1991 şi 1994 a participat la congrese în S.U.A şi Germania, a prezentat câteva realizări proprii, fiind distinsã cu trei titluri de doctor: în medicină naturală, fitoterapie şi holistică.În anul 1991 a înfiinţat Laboratoarele FAVISAN. A omologat peste 500 de preparate din plante (ceaiuri, siropuri, sucuri, tincturi, pulberi de plante în capsule, cosmetice naturale) şi peste 100 de programe de sănătate, ca de pildă: slăbit, acnee, parodontoză, varice, hemoroizi, cataractă, ciroză hepatică, psoriazis, diabet, litiaze biliare şi renale, reumatism, arterită, astm bronşic, leucemie, cancer.

 

 

D-na doctor Virginia Faur a gandit o schema de tratament cu rezultate benefice pentru adenom de prostata:

Dimineata:Favicomplex P (lichid enzimatic): 40 ml, de 1-3 ori/zi; Favicomplex oligosol (spray bucal): 1-2 vaporizări bucale

Intre mese:Nutrisan PROT 1 şI 2 (ceai de protecţie): 1-2 ceaiuri/zi sau 1/2 1 linguriţă plantă pulvis (separat, din fiecare).

Nutrisan FVS 1 (ceai tonic): 1-2 ceaiuri/zi sau 1/2-1 linguriţă pulvis

Nutrisan PRO (ceai pentru prostată): 1-2 ceaiuri/zi sau 1/2-1 linguriţă plantă pulvis

Nutrisan UG (ceai pentru protecţie uro-genitală): 1-2 ceaiuri/zi sau 1/2-1 linguriţă plantă pulvis

Favicomplex de ienupăr: intern - 3-4 picături în ceai cald, de 2-3 ori/zi, extern - 10-15 picături în apa de baie.

Ghimpe (tinctură): 20-30 pic., de 3 ori/zi sau 1-2 cps., de 3 ori/zi.

Pufuliţă (tinctură): 20 pic., de 3 ori/zi sau 1-2 capsule, de 3 ori/zi.

Lemn dulce (tinctură): 30-40 pic., de 3 ori/zi sau 1-2 cps., de 3 ori/zi.

Tinctură de mesteacăn: 30 de picături, de 3 ori pe zi.

Tinctură de ţelină: 20-40 de picături, de 3 ori pe zi.

Ulei de cătină: 10-30 de picături, de 3 ori pe zi.

Tătăneasă (tinctură sau ulei): conform etichetei.

Tonic GL (echilibrant glandular): 40 de picături,d e 3 ori pe zi.

Produse recomandate