Prostato Stem

60,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Prostato Stem este un remediu naturist pentru regenerarea celulara a prostatei.Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfârșit, putându-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe încă dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigură ulterior creșterea și regenerarea organismului (celulele stem adulte). Acest produs are la bază câțiva stimulatori 100% naturali de celule stem, între care se distinge prin valoarea sa terapeutică alga AFA. Aceasta din urma, este o raritate a naturii deoarece exista un singur loc în lume unde crește în cantități suficiente și are proprietățile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath din Oregon, Statele Unite. Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmenții albaștri și verzi, existenți in alga AFA, stimulează producția de celule stem din măduva spinării, în timp ce o altă categorie de substanțe conținute de alga AFA (niște polizaharide) stimulează migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. Mai mult, in acest produs alga AFA este asociata si cu extractul de Ganoderma, cu cartilajul de rechin și seleniul organic.

Compozitie:fructe de Palmier pitic (Serenoa Repens),Urzica (Urtica Dioica),fructe de Palmier pitic (Serenoa Repens),Alga AFA – 45 mg,semine de Dovleac (Cucurbitapep.

Actiune:regenerarea celulara a prostatei,sustine sanatatea si functionarea normala a prostatei, asigura o urinare normala,contribuie la reducerea efectelor negative date de modificarile oxidative ale celulelor si tesutului prostatei,responsabile de marirea in volum a acesteia,ajuta functia reproductiva si o viata sexuala activa

Efecte:Prostato stem se poate utiliza ca tratament naturist in adenom de prostată,hipertrofia benignă de prostată stadiul I și II,prostatite acute și cronice,cancer de prostată,uretrite, incontinenţă urinară,infecţii reno-urinare,prevenirea afecțiunilor prostatei la bărbații de peste 35 ani.

Mod de Administrare:Cate 1-2 capsule pe zi.

Prezentare:30 capsule( este si varianta la 70 capsule pret 63.0 lei)

Detalii