Propolis vitamina c si echinaceea

Alevia S.R.L.
14,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Alevia S.R.L.

Descriere

Descriere:  Propolis vitamina c si echinaceea este un remediu naturist care trateaza natural durerile de gat si tine la distanta raceala.

Efecte:  Propolis vitamina c si echinaceea este un tratament naturist unde propolisul este declarat cel mai puternic antiinfectios natural fiindca actioneaza impotriva a nu mai putin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri, eficienta sa este dovedita in peste 200 de afectiuni, efect calmant in cazul gatului iritat din afectiuni la nivelul cavitatii bucofaringiene, determina sistemul imunitar sa fie mai agresiv si sa reziste  in lupta cu infectiile, are proprietati bactericide, antiseptice, antivirale, antitoxice, antiparazitare, epitelizante, cicatrizante, antiinflamatoare , diuretice, analgezice, antitumorale, anticanceroase, regeneratoare, antiseptic si odorizant pentru cavitatea bucala, imbunatateste activitatea celulelor sistemului imunitar, stimuleaza regenerarea tesuturilor, reduce inflamatiile.

Recomandari:  Propolis vitamina c si echinaceea este un tratament naturist recomandat ca adjuvant in tratarea durerilor de gat cauzate de raceala si gripa, preventia gripei, racelii, guturaiului, laringitei cronice, preventiv pentru cresterea rezistentei fata de infectiile de tipul laringitelor , faringitelor , amigdalitelor si rinofaringitelor, infectii localizate la nivelul cavitatii bucale, tractului respirator cauzate de bacterii, stafilococi,sreptococi, candida, virusuri gripale, respiratorii, helicobacter pylori, bronsita acuta, emfizem pulmonar, pneumonie.

Compozitie:  Propolis 30mg, vitamina c 100 mg, vitamina b2 1,2 mg, echinaceea 10 mg.

Administrare:  3-4 comprimate pe zi care se topesc in gura

Prezentare:  30 comprimate

Producator:  Alevia

Stiati ca: Atunci  cand vorbim despre albine, ne gandim in primul rand la miere si polen. Mai exista, insa, si propolisul, o rasina secretata de arbori, pe care albinele o colecteaza si o metabolizeaza, folosind-o apoi pentru a etanseiza stupii. Etanseizarea este atat de eficienta, incat interiorul stupului este mai aseptic decat majoritatea salilor de operatie. Denumirea „propolis” provine din limba greaca si inseamna „inaintea orasului”, adica apararea comunitatii impotriva pericolelor externe. Propolisul este o  substanta elaborata de un grup specializat din colonia de albine lucratoare. Acestea aduna diferiti produsi biologici existenti pe mugurii si ramurile tinere ale arborilor, precum si de pe coditele frunzelor. Albinele executa aceste operatii in zilele calde cu temperatura de peste +20 grade C si numai intre orele 10-15 ale zilei.

In stupul de albine propolisul are o importanta covarsitoare asigurand puritatea si igiena stupului. Efectele acestui produs pot fi deduse prin faptul ca  daca patrunde in stup sau scorbura din copac unde este situata colonia de albine un daunator ( un soarece de exemplu) este omorat de catre albine prin injectarea de veninului iar corpul soarecelui este invelit cu propolis si apoi acoperit cu un strat de ceara si astfel cadavrul conservat nu se descompune timp de 5-6 ani, astfel se evita dezvoltarea infectiilor in stup.