Passisclerotin

Hofigal Export-import S.A
25,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export-import S.A

Descriere

Indicatii: Passiclerotin este un remediu naturist care asigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar echilibrarii dietei in stari depresive, de neliniste, de incordare si nervozitate; pentru reducerea iritabilitatii; in stari emotive, tulburari neurovegetative din menopauza ,  in tulburari minore ale somnului,  agitatie psihomotorie; calmant in eretismul cardiac (palpitatii, extrasistole, tahicardie); tulburari functionale cardiovasculare, pentru imbunatatirea circulatiei la nivelul coronarelor, in prevenirea si eliminarea depunerilor de colesterol; recuperare dupa infarct miocardic, tulburari cardiace cu substrat nervos; in hipertensiune arteriala de cauza psihogena; tulburari circulatorii care survin in special la persoane in varsta; tulburari circulatorii cerebrale de natura spastica aterosclerotica; ateroscleroza; hipercolesterolemie; migrene; greturi; dureri de stomac de natura nervoasa; dureri menstruale asociate cu simptome vegetative si labilitate psihica; pentru incetinirea procesului de imbatranire al organismului.

Actiune: Passiclerotin este un tratament naturist cu actiune neurotonica si sedativa asupra sistemului nervos central, anxiolitica, antidepresiva, miorelaxanta; stimuleaza functia miocardului, tonifica peretii capilarelor; are proprietati coronarodilatatoare si de imbunatatire a fluxului sanguin la nivelul inimii; antiaritmica; de crestere a vascularizatiei cerebrale, vasodilatatoare periferica, efect pozitiv de utilizare a oxigenului si de prevenire a actiunii nocive a radicalilor liberi superoxidici asupra sistemului cardiovascular; antiaterosclerotica; efect antioxidant, antispastic si detoxifiant asupra organismului. Remediu natural pentru restabilirea functiilor fiziologice ale sistemului nervos central in starile de stres care pot avea efecte negative la persoanele cu predispozitie la unele tulburari functionale cardiovasculare, gastro-intestinale, renale, metabolice.

Compozitie: 1 comprimat contine extract uscat de roinita 300mg, extract uscat de paducel 300 mg, extract uscat de talpa gastei 185 mg, radacina de valeriana 140 mg, passiflora 100 mg, coenzima Q10 15 mg si excipienti.

Mod de administrare: 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, la nevoie (preferabil dupa mese) sau dupa recomandarea medicului; in tulburari ale somnului se iau 1-2 comprimate (in doza unica) cu 30 - 60 minute inainte de culcare. Se va evita administrarea produsului in asociere cu consumul de alcool.

Mod de prezentare: 40 comprimate acoperite.

Despre Passiflora. Passiflora este o planta cataratoare, care creste mai ales in zonele tropicale umede din America de Sud si Centrala, unde tulpina sa atinge dimensiuni impresionante, de pana la 9 metri lungime.Passiflora are darul de a trata cu succes insomnia, regland intr-o maniera eficienta somnul.Tulburari digestive pe fond de stres si foarte multe afectiuni digestive, cum ar fi dispepsia, gastrita hiperacida, colita de fermentatie, sindromul colonului iritabil, pot fi prevenite (inclusiv recidiva lor), prin tinerea sub control a nivelului de stres psihic.  O cura cu pulbere de Passiflora, din care se iau cate 2 capsule, de patru ori pe zi,va imbunatati somnul si capacitatea de relaxare, ajutand la prevenirea acestor tulburari digestive, care apar pe fondul tensiunii psihice.Dureri menstruale, sindrom premenstrual - o cura de o luna, timp in care se iau 2-3 g de pulbere de Passiflora pe zi, previne aparitia starilor de iritabilitate si oboseala dinaintea menstrelor. Acelasi tratament este util si pentru a evita menstrele dureroase, cu spasme uterine si stari anxioase sau depresive.Tulburari specifice premenopauzei - de la primele simptome ale instalarii menopauzei, este utila inceperea unei cure cu pulbere de Passiflora, din care se iau cate 8 capsule zilnic, pe o perioada de 60-90 de zile. Cura cu Passiflora previne aparitia starilor de nervozitate sau anxietate, a tulburarilor de ritm cardiac si a puseelor de hipertensiune din perioada de debut a menopauzei.Infarct miocardic - Passiflora reduce cu aproape 40% predispozitia spre infarct. Mai mult, in combinatie cu Paducelul (Crataegus sp.), Passiflora creste capacitatea de efort, usureaza respiratia si imbunatateste calitatea vietii cardiacilor. Se administreaza cate 3 g de Passiflora si 3 g de Paducel, sub forma de pulbere, vreme de 60 de zile, cu 20 de zile de pauza, dupa care tratamentul se poate relua.