Parasites Cleanse
Descriere
Descriere: Parasites Cleanse este un remediu naturist cu actiune eficienta in curele de deparazitare. Indicatii: Parasites cleanse este un tratament naturist recomandat ca antiparazitar, antiviral, antifungic, antibacterian, infestatii parazitare: alergii digestive, anemie, oboseala cronica, constipatie/diaree, meteorism abdominal, afectiuni cardiovasculare, detoxifiant, antiinflamator , echilibreaza flora intestinala si imbunatateste digestia, echilibreaza nivelul sanguin al colesterolului si al trigliceridelor, imunostimulator
Recomandat in: Parasites cleanse este un remediu naturist utilizat in cura de deparazitare, infestatii parazitare cu: protozoare: giardioza (Giardia intestinalis, Giardia lamblia), amibiaza (Entamoeba histolytica), criptosporidioza (Criptosporidium muris), toxoplasmoza (Toxoplasma gondi),toxocaroza (Toxocara sp.), tricomonaza (Trichomonas vaginalis) , nematode: oxiuroza(Enterobius vermicularis), ascaridioza (Ascaris lumbricoides), strongiloidoze (Strongyloides stercoralis), trichineloze (Trichinella spiralis), helmintoze: trematodoze (Clonorchis sinensis), cestodoze (Taenia saginata, Diphyllobotrium latum, Echinococcus multilocularis), afectiuni digestive: gastrite, ulcer, sindrom de colon iritabil, indigestie, flatulenta, halena digestiva, etc.
Compozitie per 2 tablete: Nuc negru (Juglans nigra)(pericarp) 350mg, Cuisoare (Syzygium aromaticum)(extract din floare) 300mg, Nuc cenusiu (Juglans cinerea)(scoarta) 100mg, Usturoi (Allium sativum)(bulb) 100mg, Pelinita (Artemisia annua)(extract din partea aeriana) 100mg, Grapefruit (Citrus paradisi)(extract din seminte) 100mg, Oregano (Origanum vulgare)(extract 4:1 din frunze) 75mg, Cimbru (Thymus vulgaris)(frunza) 75mg, Menta (Mentha x piperita)(partea aeriana) 50mg.
Mod de administrare: Cate 2 tablete de 2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A nu se administra mai mult de 6 luni consecutiv.
Producator: Solaray
Despre Usturoi. Denumirea botanica este de Allium sativum , face parte din familia N.O. Liliaceae. Usturoiul obisnuit, membru al aceleiasi familii de plante din care apartine si ceapa, este de o asemenea vechime incat este dificil sa descoperi tara din care isi are originile sigure. Frunzele usturoiului sunt lungi, inguste si plate ca ale ierbii. Bulbul este de natura compusa, fiind format din “catei”, grupati impreuna intre membrane si inchisi intr-un sacut subtire. Florile plasate la capatul tijei sunt alburii si grupate impreuna intr-un cap globular sau o umbrela. Partea care se foloseste este bulbul. Bulbul usturoiului contine alicin, enzime, proteine, minerale, vitaminele B si C, lipide, aminoacizi si uleiuri volatile. In vremurile vechi, usturoiul era folosit pentru tratarea leprei si a varsatului. Folsirea lui ca antiseptic este recomandata din cele mai inaintate timpuri. Unguentele si lotiunile pe baza de usturoi sunt adesea folosite pentru tratarea unor inflamatii puternice. Era folosit de asemenea ca si cataplasma pentru rani grave. Siropul de usturoi este o adevarata comoara pentru tratarea racelilor, astmului, raguselilor, tusei, dificultatilor in respiratie si multe alte afectiuni ale plamanilor, mai ales in bronsite cornice, prin puterile sale expectorante. Un catel sau doi de usturoi amestecati cu miere si luati doua sau trei seri la rand este benefic pentru tratarea reumatismului si arterosclerozei. Efectul diuretic al usturoiului trateaza edemul si previne o viitoare formare a acestuia. Este folosit si pentru tratarea celor ce sufera de isterie. Usturoiul este folosit in combaterea acneei. Exista dovezi clare si despre faptul ca ajuta la scaderea nivelului colesterolului. Usturoiul reduce aparitia riscului de aparitie a eclampsiei – presiune ridicata a sangelui si retinerea proteinelor in urina – in timpul sarcinii. De asemenea poate imbunatati greutatea la nastere a bebelusilor care sunt se dezvolta corespunzator, fiind prea mici. Stiinta moderna a demonstrat ca usturoiul este un puternic antibiotic cu o larga gama de aplicabilitate. Deoarece corpul nu opune rezistenta usturoiului, efectele lui benefice se pastreaza pe un timp indelungat. Este singurul antibiotic care ucide bateriile si protejeaza corpul in acelasi timp. Componentul activ principal din usturoi – aliicin – are efecte antimicrobiene si cardioprotective si este folosit pentru usurarea durerilor cardiace. Usturoiul are de asemenea si efect antifungus. Aliicin-ul dezactiveaza amibele ce produc dizenteria si protejeaza impotriva tantarilor. Studiile au demonstrat ca usturoiul are un puternic efect antioxidant. Ajuta la digestie si tine mucoasa stomacala sanatoasa. Usturoiul a fost intotdeauna recunoscut pentru efectele afrodisiace , iar din punct de vedere medical s-a dovedit ca imbunatateste semnificativ circulatia sangelui. De-a lungul timpului au fost publicate numeroase informatii si dezvaluiri despre rolul usturoiului impotriva cancerului stomacal si la san. Este foarte bine stiut faptul ca aceasta planta intareste sistemul imunitar care este foarte important pentru lupta impotriva cancerului. Cercetari recente demonstreaza clar ca usturoiul functioneaza atunci cand este vorba de prevenirea si tratarea cancerului.
Despre Oregano. Oregano se crede ca isi are originea in regiunile muntoase din Grecia, Turcia si Italia. A fost numita de grecii antici "Bucuria muntelui". Oregano este una dintre cele mai puternice plante cu puteri de vindecare si antibiotice naturale, studiate vreodata. Oregano are un gust aromat. El poate fi picant si amar in anumite momente in care este cules. Oregano a devenit o materie prima in alimentatia italian-americana. Uleiul de oregano este un antibiotic natural extraordinar de puternic. A fost gasit intr-un studiu recent ca oregano ar fi semnificativ mai puternic decat toate cele 18 antibiotice utilizate in prezent in tratamentul infectiilor cu stafilococ MRSA. Puternicii antioxidanti fenol, distrug bacteriile patogene, virusuri si ciuperci. Aceasta planta este foarte bogata in flavonoizi antioxidanti fitochimici si acizi fenolici. Este a treia din plantele cu cea mai mare capacitatea de absorbtie de oxigen radical (ORAC). Oregano este una din sursele cele mai mari din lume de timol. Timolul imbunatateste functia digestiva si distruge microbii daunatori. Capacitatea antioxidantilor la oregano este de 3 pana la 20 de ori mai mare decat la orice alta planta. Oregano are de patru ori puterea antioxidantilor din afine, de 12 de ori mai mare ca a portocalelor si de 42 de ori mai mare ca a merelor. Uleiul de oregano a fost folosit ca dezinfectant, ajutor pentru infectii ale urechii, nasului, gatului si probleme respiratorii, Candida, precum si orice fel de conditii bacteriene sau virale. In plus, se lucreaza pentru a suprima mediatorii inflamatori si productia de celule canceroase. Uleiul de oregano este mai puternic decat planta uscata, cu toate acestea, versiunea uscata contine mai multe beneficii pentru sanatate. Studiile au aratat ca, carvacrol, un fenol antioxidant aflat in oregano are o activitate puternic anti-inflamatoare si anti-microbiana, atunci cand se adauga la produsele alimentare sau consumat sub forma de supliment. Oregano contine, de asemenea, acid rozmarinic, care are proprietati foarte puternice ce lupta impotriva cancerului. Uleiul de oregano poate fi folosit ca ulei esential aromatic si / sau ca medicament.