Oregano Oil

157,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Oregano oil este un remediu natural cu efect antifungic si antimicrobian.Oregano are un potential crescut al activitatii antioxidante , prevenind degradarea celulelor din corp prin oxidare.Uleiul volatil esential continut de Oregano Oil prezinta proprietati antiseptice pulmonare, mucolitice si expectorante si ajuta la eliminarea impuritatilor bronhiale datorita principiilor active existente in componenta sa. O alta caracteristica importanta a produsului este aceea ca poate fi recomandat atat pentru utilizare interna, cat şi externa.E important sa stim ca substanţele active sub forma de ulei volatil, in raport cu alte forme de prezentare traditionale (ceai, fiertura), se afla in concentratii mai mari.

Compozitie:ulei de oregano(carvacrol).

Actiune:Oregano Oil, se aplica si intern, are un puternic efect de eliminare a unui spectru larg de ciuperci (inclusiv Candida) si bacterii. In mod similar, este eficient împotriva parazitilor interni si a virusilor.Antifungice (anti-ciuperci): studiile in vitro demonstreaza ca Oregano Oil blocheaza dezvoltarea diversilor fungi precum ciuperca Candia, si chiar elimina aceste ciuperci din organism, din acest motiv se utilizeaza pentru efectele sale antifungice.Aceasta are un efect antimicrobian pe un spectru larg de bacterii, inclusiv Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica si Staphylococcus aureus.Cercetatorii britanici au comparat actiunea uleiului obtinut din oregano cu actiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit ca oregano, datorita continutului de carvacrol, actioneaza mai bine decat antibioticele, distrugand si microbii rezistenti la aceste medicamente.Efect Anti-parazitare: Exista studii ce arata ca uleiul de oregano are un efect mult mai puternic de deparizatare, de exemplu, parazitul giardia (Giardia duodenalis) este eliminat mult mai rapid decat medicamentele folosite in medicina alopata.Efect anti-inflamator: Proprietatile antiinflamatoare ale uleiului de oregano ajuta la tratarea artritei si a durerilor articulare. Acidul rosmarinic este unul dintre agenti activi din oregano, altul este cyclooxygenase 2 (COX-2) care actioneze in mod similar precum ibuprofen, naproxen si aspirina.Efect antioxidant: Uleiul de oregano are un potential crescut al activitatii antioxidante , prevenind degradarea celulelor din corp prin oxidare. Aceasta calitate se datoreaza continutului in fitonutrienti.oregano este una dintre plantele cele mai bogate in antioxidanti, contine de 42 de ori mai multi antioxidanti decat marul, de exemplu.

Mod de administrare:Uz intern:se iau cate 4 picaturi dizolvate intr-o cantitate mica de apa,de trei ori pe zi.Uz extern se aplica din belsug de maxim de trei ori pe zi.

Prezentare:30 ml.

Producator:CaliVita.

 

Produse recomandate