Omega 3 6 9

58,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Omega 3-6-9 este un remediu natural  recomandat in cazul nivelul crescut al  colesterolului, depresie si tulburari ale memoriei, constipatiilor acute si cronice, ameliorarea eczemelor si psoriazisului.
Compozitie: O capsula de 1g de ulei din seminte de in contine 500mg de acid alfa linoleic (Omega 3), 123 mg acid linoleic (Omega 6), 140 mg acid oleic (Omega 9) si 72 mg de alti acizi grasi si fitonutrienti.
Actiune:
Uleiul din seminte de in contine de 2 ori mai multi acizi grasi Omega 3 decat uleiul de peste si un amestec de acizi esentiali Omega 3 si Omega 9,Pe langa acidul alfa linolenic, semintele de in mai sunt bogate si in lignan. Lignanul este un tip de fitoestrogen (antioxidant) care, de asemenea, are un continut bogat in fibre. Cercetatorii susttin ca lignanul din semintele de in aduce multe promisiuni in batalia cu afectiunile, incluzand un rol important in prevenirea cancerului, mai ales cancerul la san, natural  recomandat in cazul nivelul crescut al  colesterolului, depresie si tulburari ale memoriei, constipatiilor acute si cronice, ameliorarea eczemelor si psoriazisului, inima, creier
Administrare: 1 capsula pe zi
Prezentare: 100 capsule
Producator: Adams Vision


Detalii

Produse recomandate