Normoponderol v

28,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Normodonderol v:  prin asocierea actiunilor laxativa, diuretica, coleretic-colagoga, diaforetica si carminativa , intensifica procesele metabolica si diminueaza senzatia de foame .

Recomandari: scaderea si controlul greutatii corporale, functionarea normala a tractului digestiv, stimuleaza motilitatea gastro-intestinala

 

INGREDIENTE: tablete continand pulberi vegetale din scoarta de crusin (Frangulae cortex ), iarba de traiasta ciobanului (Bursae pastoris herba), frunze de mesteacan (Betulae folium), iarba de papadie ( Taraxaci herba), radacina de cicoare (Cichorii radix), extract uscat din radacina de papadie ( Taraxaci radix extractum siccum), si ulei volatil de fenicul ( Foeniculi aetheroleum).

MOD DE UTILIZARE: intern, in supraponderabilitate, pentru persoanele cu greutate sub 70 kg- 3 tablete, peste 70 kg – 4 tablete, in doza unica ( seara, timp de 14 zile. Se pot face 3-4 serii de tratament pe an. Pe durata curei se va respecta un regim igienico-dietetic hipocaloric.
Ca adjuvant in constipatia cronica se vor utiliza 3-4 tablete seara, in doza unica, timp de 7 zile, dupa care inca 7 zile cate 3 tablete.

Prezentare:40 tablete

Produse recomandate